VARANJE: 4 znaki, da njegova ZVESTOBA popušča

Če misliš, da ti tvoj dragi ni zvest, imaš verjetno prav. 

VARANJE: 4 znaki, da njegova ZVESTOBA popušča (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2020

Najbolj zgovoren znak, da tvoj spoštovani izbranec morda svoje dragulje namaka tudi v sosedov ribnik (smo šli malce predaleč z metaforami, kajne?), se po besedah psihologov skriva prav v tem, kar ti pravi tvoja intuicija.

A ker včasih raje zaupamo trdnim forenzičnim dokazom, so tule še štirje bolj oprijemljivi znaki, ki kažejo na njegovo potencialno nezvestobo. 

1. Spremembe v seksualnem življenju

Resda se kar naprej opominjamo, da neobstoječe seksualno življenje v odnosu nikoli ni znanilec dobrih novic, a včasih lahko tudi tisti drugi ekstrem razkriva kakšno skrivnost.

Če sta do sedaj imela bolj zaspano seksualno razmerje, nenadoma pa se njegov pristop popolnoma spremeni in te vsako noč premetava po postelji v divjih seksualnih eskapadah, medtem ko nad vama drži iPhone in snema seksi selfije, to lahko namiguje, da si je omislil priboljške na strani.

Erotične spremembe namreč niso redkost, ko ljudje spijo z dvema partnerja in se njihov libido zato še poveča.

2. Skriva svoje tehnološke igračke

Z zasebnostjo, ko pride do elektronske pošte in telefonov, ni nič narobe. A če skrbno pazi na vsak klic in SMS, da za vsak klic hiti po tišino in mir v spalnico, da je skrivnostno tih, ko prebira ravnokar dobljen SMS ali elektronsko pošto, potem je zbirka vseh teh skrivalnic okoli njegovih tehnoloških igračk morda prav to, kar si misliš - skrivanje dokazov o nezvestobi.

Moški te ne bodo ravno vabili, da bereš njihova sporočila ali elektronsko pošto, se pa tudi ne bodo pretirano trudili, da bi jo skrivali, če ni ravno pregrešna.

3. Nenadne spremembe pri njegovi osebni negi

Do prejšnjega tedna ni vedel, da mu v nosu rastejo dlake, zdaj pa jih ne samo striže, ampak se ureja tudi tam spodaj, čeprav tega ni počel že od vajinega petega zmenka dalje?

Drastične spremembe v osebni negi, načinu oblačenja ali celo pri fitnes režimu (je nenadoma začel telovaditi kot nor?), so lahko indikacije, da želi navdušiti kakšno dekle. In glede na to, da pri tebi komajda še zapre vrata za seboj, ko gre na veliko potrebo, zna biti, da to dekle nisi ti.

4. Vedno je pripravljen na obrambo

Vprašaš ga, kje je bil celo noč in povrh vsega še nedosegljiv, on pa začne tuliti, da je to zdaj njegovo življenje, to nenehno spraševanje in negodovanje?

Potem sta tu le dve možnosti: ali mu resnično greniš življenje z nenehnim negodovanjem ali pa ti ne želi odgovoriti na vprašanje in zato poskuša obrniti temo v iskanje krivde pri tebi. Zna biti, da je to drugo.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TAKO boš svoj libido v hipu dala v višjo prestavo (+ najpogostejši VZROKI za padec)

Priporočamo tudi: "Ko sem prevarala svojega fanta, sem spoznala, da za to nisem sama kriva, in TO je razlog ..."