To so SEKSi STVARI, ki jih on noro želi od tebe! (in jih nikoli ne bi uganila)

Obstaja določeno obnašanje v postelji, ki ga moški pričakujejo od žensk, a pripravi se na tole: tega za nič na svetu ne bodo priznali svoji partnerici.

To so SEKSi STVARI, ki jih on noro želi od tebe! (in jih nikoli ne bi uganila) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
24. 4. 2020

Medtem ko se moški sicer pogosto hvalijo s svojimi seksualnimi pustolovščinami, bodo, za razliko od nas, redko razkrivali kakršnekoli podrobnosti. Še bolj zanimivo pa je, kako hitro se jim ustnice zalepijo, ko morajo izdaviti kakršnekoli smernice za boljši seks svoji partnerici, ki se želi posebej potruditi zanj.

Kmalu namreč ugotovi, da bo te stvari izvedela vse prej kakor po poti, ki se ji zdi najbolj naravna. Če ti noče dati prav nobenih namigov, se pripravi na dobro novico.

K sreči fantom jezik naenkrat teče kot namazan, ko jih takšne stvari vprašamo novinarke Cosmopolitana. In kako smo jim hvaležne, kajne? Ne bodi naivna! Na uho ti prišepnem, da prekleto dobro vedo, da je to najboljši način, da pridejo do svojega.

Kolikokrat sem jih že zalotila, da so po povedanem za vsak primer preverjali: "Torej, to bodo zdaj vse punce lahko prebrale v Cosmu? Kdaj pa ... kmalu?" O ne, me že nismo priplavale po juhi, še manj pa po goveji, a naj jim bo – zanesljivo bomo od vsega tega še največ potegnile prav me. Saj smo pametne, kajne?

1 Želi si punco, ki se zna vzburiti sama

Še pred nedavnim je veljalo, da ženske za razliko od moških potrebujemo precej več časa, da doživimo orgazem. Zdaj je ta mit ovržen, saj po približno enakem številu minut intenzivnega vzburjanja dosežemo vrhunec, pa vendarle: kje so potem vsi simultani orgazmi?

Dejstvo je, da se ženske moramo za to, da pridemo tja v enakem času kot moški, malce potruditi same. In takšne imajo fantje še posebno radi. Saj ne, da so leni, le dobro se jim zdi, da vedo, da se lahko vselej zanesejo na nas. Ja, kako lepo!

Nekatere ženske namreč še vedno mislijo, da mora moški vse narediti sam. Jih vzburiti in še pripraviti do orgazma. Ne bo šlo: pomagalo bo vsaj, da se boš vzburila sama (pa tudi za konec je dobro imeti rezervni načrt), torej potegni na dan tisti žgečkljivi filmček, ki si ga zavrtiš, kadar se muckariš.

Ti pomaga, da fantaziraš in misliš na drugega? Hm. Strokovnjaki zatrjujejo, da to ni nič slabega, mi pa ti prepovedujemo, da mu to kdajkoli poveš! Si razumela?

2 Želi si, da bi bil seks zabaven

"Boys just wanna have fun!" Ne, to ne pomeni, da se morata v postelji igrati z igralno konzolo ali pa se žogati, namigujemo na to, da se bo strast prebudila prej, če bo med rjuhami vladala popolna sproščenost. Tudi če se slučajno kaj zalomi, no, še posebno takrat.

Še več: če z glavo po nesreči udariš v omaro (in se pri tem ne poškoduješ) lahko naredita iz tega pravo interno šalo. Lahko pa se gresta nespametne stave, pri katerih bo tisti, ki izgubi, moral narediti nekaj hecnega.

Si kdaj pomislila, da bi poizkusila narediti šov iz poloma, kako mu z usti natikaš kondom, pa ti ne uspe? Nič hudega, če mu korenjak od smeha pade dol – tudi to se zgodi!

3 Želi si, da si konkretna

Odkod nam ženskam to, da v postelji ne znamo povedati naravnost, kaj hočemo? Je to res? Kaj praviš? Hm. Verjetno nam je malo ostalo tudi od tistega, kar so nas že mame učile: "Pššššt, to se pa ne spodobi."

No, pustimo zdaj mame: svoje delo so opravile več kot odlično, a zdaj pride na vrsto Cosmo, da ti pove tole: govori mu nespodobne stvari in to naravnost! Si želiš, da bi te z usti popeljal v nebesa, a on ne kaže, da bere misli? Ah, noben moški jih ne bere, zato pa imajo dobro razvita ušesa. Reci mu: "Hočem, da mi jo poližeš, da se mi bo zmešalo."

Ali pa, če iz katerega koli razloga ne želiš, da se spravi nate oralno: "Pusti to, hočem ga čutiti takoj zdaj!" Enostavno, kajne? In veš, kaj je najbolj noro? Moški so čudoviti: naredijo točno tisto, kar jim rečeš, in še srečni so zaradi tega.

4 Želi si te gledati

Kaj bi se zgodilo, če bi moškim prepovedali, da pasejo oči na golih ženskah? Zgodila bi se jim največja katastrofa v življenju! Prijatelja, producenta, ki mu največ na svetu pomeni glasba, sem po ogledu filma It is all gone Pete Tong vprašala, kaj bi raje preživel: to da bi ostal brez sluha (in ne bi mogel več delati in slišati glasbe) ali da bi postal slep. Odgovoril mi je dobesedno takole, ne, kar ustrelil je:

"Stokrat raje sem gluh, kot pa da nikoli več ne bi mogel videti pred seboj gole ženske."

Moški so vizualna bitja, lahko rečemo še enkrat, čeprav ne odkrijemo prav nobene tople vode. Pokrivanje z rjuho do vratu, seks v popolni temi, močno nasprotovanje pogledu v ogledalu, prevelika sramežljivost, ko gre za dotikanje pred njim ... ne, to moški res težko prebolijo. Osreči ga vsaj s temle: naj te gleda v seksi perilu – več kot to je le še sladka smetana z rdečimi jagodami na njegovi najljubši torti.

5 Želi si, da si poredna

Kot da ne bi vedela, si zdajle misliš, kajne? No, ne pozabi; tudi če si v svoji najgloblji biti zelo zelo poredna, se morda pred svojim fantom vseeno malce zadržuješ in igraš na karte sramežljivke, ker nočeš, da bi izgubil predstavo o svoji pridni punci ali pa – še huje – da bi mislil, da si slučajno ena od tistih ... To je popolnoma nepotrebno!

Zelo bo navdušen, ko te bo videl, da si z njim popolnoma brez zavor. Saj veš, da se ti je dobesedno strgalo z njim! Sam te česa zelo porednega morda nikoli ne bo prosil, ker se boji, da bi te s tem užalil.

Kako napisati slovarček za porednico? Recimo, da rada seksaš in mu to tudi pokažeš, posebno ta del, kako rada seksaš z njim. V tem manevrskem prostoru je potem dovoljeno vse. Nič naj te ne bo sram, močneje ga stisni za ritko, ko mu prihaja: pokaži mu (in povej), da imaš rada trde stvari v rokah.

Miha razlaga: "Punca mi je zadnjič predlagala, da greva v trgovino s seksualnimi pripomočki. Čeprav sva tam kupila le kondome z okusom, ne bom poza­bil njenega nagajivega obnašanja ob tem dogodku." Moški imajo za te stvari izjemen spomin.

6 Želi si doživeti “Uau, kaj pa je bilo tole?”

Če hočeš, da še prihodnji dan ne bo vedel, kaj točno se mu je med seksom zgodilo, si moraš zapomniti, da ti za to ni treba posnemati učiteljice joge ali med akcijo izvajati akrobacij. Dovolj bo že, da ga boš presenetila s kakšnim intenzivnim oralcem, pri katerem bo na koncu videl zvezde, bliskalo pa se mu bo še cel dan.

Aleš opisuje: "Moja nekdanja se je tega lotila popolnoma po svoje: najprej je z jezikom raziskovala cel predel okoli mojega junaka, še preden je prišel na vrsto. Nato se je ulegla na kavč in se postavila v položaj, v katerem sem ji lahko zarival v usta do konca, medtem ko je z lubrikantom, ki je bil ob postelji, nadaljevala masažo jajčk. Noro!" Si tudi ti pomislila na isto stvar kot jaz? Uuu, danes bo pa vroče!

7 Želi si miks tvojih seksualnih veščin

Slaba novica je, da še tako vroči položaji, v katerih najraje uživaš, prej ali slej postanejo nezanimivi, če jih ponavljaš in ponavljaš, brez da kdajkoli vneseš vanje kaj pikantnega. Saj ne želiš, da bi tvoj moški med seksom s teboj zaspal, kajne?

Vedno znova boš presenetila, če boš med vse svoje najljubše položaje tu in tam vnesla presenečenje, ki ni nič drugega kot bodisi obrnjen vrstni red ali pa nenaden ‘stop’ in ukaz, naj naredi nekaj drugega.

Zagotavljamo ti, da boš za začetek zadela v polno, če boš med ročnim stimuliranjem uporabila lubrikant in stvari vzela v roke malce drugače, kot si bila vajena: uporabi vendar domišljijo! Tvoj moški si od tebe želi, da menjaš položaje, hitrost in vrste seksualne potešitve (oralna, ročna, vaginalna ...) in seveda, želi si, da čim pogosteje menjaš tudi svoje seksi spodnje perilo.

8 Želi si ta hitrega - kot strelo z jasnega neba

Kaj lahko, razen zavrnitve, izgubiš, če ob prvi priložnosti, ko te bo zagrabilo za seks, to ‘tukaj in zdaj’ zapeljivo predstaviš svojemu partnerju? Spontano izražena želja, tvoja nenasitna sla, tvoj vroč jezik na njegovem vratu med vožnjo v avtomobilu na poti k staršem? Zakaj pa ne?

Moški sanjajo o tem, da jih bomo nepričakovano zapeljale in si prav neznosno zaželele njihovega orodja – torej, kaj je še novega? Nič. Ne pozabi pa tudi, da s tem ni priporočljivo pretiravati. Presoditi moraš, kdaj so okoliščine zaradi kakršnega koli razloga tudi takšne, da ga bo spodbuda prej razjezila kot osrečila. Mogoče je to pred vhodom v njegovo službo?

9 Želi si te vzeti po živalsko

Moški svoje živalskosti velikokrat ne morejo ali ne smejo dati iz sebe, zato je dobrodošlo, da mu pokažeš, da si pripravljena na zver, ki jo ima v sebi. Pomembno je, da mora on seveda vedeti, da si tega zares želiš.

Začneš lahko tako, da ga potegneš k sebi in strastno poljubiš, potem pa zapeljivo odrineš stran ... Ali pa mu rečeš, da lahko le gleda in se ne sme dotikati, ko se začneš sama dražiti.

Če boš med njegovim hlastanjem naenkrat rekla, naj s tebe strga oblačila, imej na sebi kaj takšnega, za čemer ne boš jokala, kajti tega ukaza ne bo preslišal kar tako. Torej, daj mu tu in tam vedeti, da si želiš žrebca, ki se skriva v njem.

10 Želi si, da včasih ne počne ničesar

Ne bomo razlagali, da so moški v postelji včasih radi popolnoma neobremenjeni, ker to že veš. Potem verjetno ne bo novost, da si včasih želijo, da se me poigramo z njimi, tako da jim ni treba migniti niti s prstkom.

Prav imaš, želijo si ležati kot klade, medtem ko jih me obdelujemo, zadovoljujemo, naskakujemo ... Položaj, ko je ženska zgoraj, on pa udobno leži, je eden od najpogostejših moških fantazij. Pomembno je le to, da mu ni treba početi ničesar od začetka do konca. No, ob predpostavki, da je tista reč med njegovimi nogami v primerno trdem stanju.

Hja, ob vseh odgovornostih in zadolžitvah, ki jih imajo danes moški, je pravzaprav včasih res razumljivo, da se jim ne ljubi nič drugega kot biti v horizontali ...

Kaaaaaj? Praviš, da je ta položaj pravzaprav edini, ki ga izvajata? Nujno preberi: 7 preverjenih seks položajev, ki te pripeljejo do eksplozivnega vrhunca

Preberi še: 11 čudaških stvari, ki jih počnejo VSI pari, ki so že dolgo v razmerju in “Po koliko časa se zaraste?” (ali kaj se dogaja z nami v obdobju brez seksa)

Napisala: Marta Lamovšek