Sta že preizkusila položaj 'poskočna žlička'? V njem boš dosegla najbolj INTENZIVEN orgazem doslej

Ime sicer ne zveni nič kaj pretirano seksi, ampak seks ... seks je pa BO-ŽAN-SKI.

Sta že preizkusila položaj 'poskočna žlička'? V njem boš dosegla najbolj INTENZIVEN orgazem doslej (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2022

V kolikor si želiš doživeti najbolj intenziven orgazem doslej, potem si na pravem mestu. Pa kar preidimo k bistvu, ker imaš v tem trenutku (in ob tej uri) gotovo kaj bolj pametnega za početi. 😉

Sta že slišala za položaj "poskočna žlička"?

Tudi za nas je to nekaj popolnoma novega, zato nič hudega. Ampak položaj očitno obstaja – in ne samo to, dejansko je občutek bo-žan-ski!

Takole pa ga izvedeta:

Tvoj partner se usede na zgornji rob postelje, naslonjen s hrbtom ob njeno vzglavje oziroma steno. Njegova zadnjica je rahlo v ležečem položaju (tako da ni čisto pod kotom 90 stopinj).

Potem prideš na vrsto ti in ga zajahaš tako, da si s hrbtom obrnjena proti njemu oziroma naslonjena ob njegove prsi, medtem ko klečiš tako, da sta tvoji koleni na zunanji strani njegovih. Položaj torej spominja na obratno kavbojko, s to razliko, da on v tem primeru sedi.

Preberi še:

Če povemo na kratko: to je klasična kavbojka ...

... pri "poskočni žlički" pa on sedi, ti pa si obrnjena stran od njega.

Ta položaj vama med penetracijo pušča ogromno prostora za hkratno ročno stimulacijo, poleg tega pa je kot med seksom reees dober, zato lahko drug drugega pripeljeta do neverjetno intenzivnega orgazma.

Ne sliši se slabo, kajne? 😉

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Osebe v TEM POKLICU seksajo daaaleč največ (imamo DOKAZ!)

Priporočamo tudi: Strokovnjaki pravijo: NAJVEČ žensk partnerja prevara po TOLIKIH letih zveze (+ kdaj MOŠKI)