Strokovnjaki pravijo: NAJVEČ žensk partnerja prevara po TOLIKIH letih zveze (+ kdaj MOŠKI)

Uooou, KAJ?! 😮 Mi nikoooli ne bi uganili te številke, pa ti?

Strokovnjaki pravijo: NAJVEČ žensk partnerja prevara po TOLIKIH letih zveze (+ kdaj MOŠKI) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 6. 2021

Si tudi ti prepričana, da če si z nekom že dooolgo skupaj in sta preživela že vse možno, ne more priti do varanja?

Kot pravijo strokovnjaki, to žal nikakor ne drži.

Nedavna raziskava je namreč odkrila časovni okvir, ko ženske v dolgotrajnih zvezah najpogosteje varajo svoje partnerje. In prepričani smo, da ni tisto, kar misliš!

Rezultati omenjene raziskave kažejo, da ženske v dolgotrajnih razmerjih svojega partnerja najpogosteje prevarajo šele po šestih do (celo!) desetih letih.

To pravzaprav precej dobro sovpada z razširjeno idejo, da po nekje sedmih letih razmerja ljudje začnemo ponovno premišljevati o kvaliteti svojega razmerja.

Preberi še:

In kakšna je situacija pri moških?

Pri njih je to, po drugi strani, nekoliko težje napovedati; najbolj verjetno pa svojo partnerko (ali partnerja) prevarajo po 11-ih skupnih letih.

Avtorji omenjene raziskave so prav tako ugotovili, da sta največja dejavnika, ki ljudem preprečujeta varanje v razmerju, njihova lastna morala in strah, da bodo na koncu ostali sami.

Seveda pa zgoraj omenjeni rezultati niso nikakršno pravilo. Razmerja se med seboj močno razlikujejo. In, če smo popolnoma iskreni: v kolikor je nekdo nagnjen k varanju, menda ne bo čakal 10 ali več let, da to stori. 😉

Gif: Giphy.com

Preberi še: OMG! Ne boš verjela, zakaj VEČINA naših bralk na telefonu hrani svoje SEKSI fotke!

Priporočamo tudi: Je ta fotka DOKAZ, da je Špela Grošelj na novo ZALJUBLJENA?