TOP 5 položajev za MAKSI orgazem glede na njegov PENIS (oblika in dolžina)

Preveri, kateri seks položaj vama bo nudil največji užitek glede na obliko in dolžino njegovega penisa!

TOP 5 položajev za MAKSI orgazem glede na njegov PENIS (oblika in dolžina) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2022

Kot si verjetno tudi sama ugotovila, je veliko odvisno tudi od njegovega penisa - tega, kakšne dolžine in oblike je. A še preden preidemo na top 5 položajev, obdelajmo (😉) vse oblike in velikosti penisa.

Kar se tiče oblike penisa, poznamo naslednje: gobica, kladivce, banana, kulica in kumara (saj nam ni treba posebej nazorno pokazati, kako so videti, kajne?).

Pri velikosti pa ločimo tri kategorije:

  • mali (manj od 10 cm v erekciji, v to kategorijo spada približno 5 % moških)
  • srednji (12–15 cm v erekciji, v to kategorijo spada večina moških)
  • veliki (več kot 15 cm v erekciji, v to kategorijo spada približno 5 % moških)

Pa poglejmo, kateri položaj pri seksu vama najbolj ustreza glede na velikost in obliko njegovega penisa:

1. "Doggy" (po pasje)

V kolikor je partner za teboj, boš lahko uživala v vsakem njegovem centimetru, in to je nekaj, s čimer imata gobica in kladivce sicer težavo pri drugih položajih. Stisni bedra za še bolj močan in globji občutek.

2. "Žličkanje"

Če ima moški precej debelušen in/ali širok penis, je najbolje, da ležita na boku. Ta položaj ti omogoča, da svoje boke daš pod tak kot, ki ti najbolj ustreza. Tako boš lahko nadzirala, kam točno in kako globoko seže.

Preberi tudi: Moški soglasno: Ženske, TEGA nam med seksom NIKOLI ne počnite (niti pod razno!)

3. Misionarski položaj

Okej, pač ne spada v tistih nekaj odstotkov najbolj obdarjenih moških. A to ne pomeni, da njegov "suhec" ne more doseči vseh tistih globokih točk. Najbolje je zato, da je on zgoraj, ti pa položi svoje noge preko njegovih ramen.

4. Kavbojka

Kar 58 odstotkov žensk obožuje biti na vrhu, kažejo raziskave. Verjetno zato, ker nam ta položaj omogoča, da same točno odločamo in nadziramo, koliko njegovega penisa si želimo v sebi.

Tale položaj je, kot si že verjetno ugotovila, najboljši v primeru, če ima tvoj partner resnično ogromen penis. Kar izvoli: namesti se nad njim in se začni počasi (a pazljivo) spuščati nanj.

5. Analni seks

Če je njegov penis velik približno kot povprečen analni čep (tj. cca 10 cm), zakaj potem ne bi preizkusila zadnjega vhoda? Dobro se namaži z lubrikantom, nato pa se podaj v raziskovanje svojega (in njegovega) zadovoljstva s tem, ko se nagneš naprej ali pa ostaneš na vseh štirih.

Priporočamo še: TO si naše bralke mislijo o analnem seksu (si podobnega mnenja tudi ti?)

Še nekaj dodatnih napotkov:

  • Če je njegov penis ukrivljen navzdol, izberita "doggy-ja".

Druga opcija sta "žličkanje" in seks stoje pod tušem, preizkusita pa lahko tudi položaj, ko ti ležiš na trebuhu in on od zgoraj prodira vate.

Te morda zanima tudi: Ta VONJ bo povečal njegovo vzburjenje za 40 %! (+ vonj, ki najbolj vzburi žensko)

  • Če je njegov penis ukrivljen v levo ali desno, se ulezi na bok ...

... in skrči kolena, on pa naj vate prodre tako, kot bi seksala po misionarsko. Stran, na katero se boš ulegla, izbereš na podlagi tega, v katero smer je ukrivljen njegov penis.

  • Če je njegov penis ukrivljen navzgor, izberita misionarski položaj.

Lahko pa tudi katerikoli drugi, ki vključuje, da sta obrnjena drug proti drugemu. V kolikor se počutita še posebej poredno, ovij noge okoli njegovega pasu ali pa naj te stoje pritisne ob steno.

Preberi še: Anglija dviguje prah: "TAKO bomo po novem seksali, dokler ne bo konec koronavirusa"

Priporočamo tudi: "Ljubim svojega fanta, a ves čas razmišljam o drugih moških - kaj je narobe z mano?" (zgodba Slovenke)