7 preverjenih položajev, ki te pripeljejo do eksplozivnega vrhunca

Spodbuda za članek? Odkrito? Nekatere s(m)o se sladko najedle doseganja vrhunca le v treh preverjenih položajih.

7 preverjenih položajev, ki te pripeljejo do eksplozivnega vrhunca (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2020

Si ena tistih, ki ji gredo na živce naslovi Njihovo veličanstvo Orgazmi, 10 korakov do velikega O ali pa Pričaraj si globalni orgazem?

Svetujem ti, da nemudoma prenehaš z branjem, kajti tukaj bo (po zelo doooolgem času) govora le o mesenih užitkih in prepotenih telesih.

Natančneje bomo obdelale, v katerih položajih lahko prideš do eksplozivnega vrhunca.

Nikar ne pričakuj nobene ekstravagance – vsi dobro vemo, da orgazem pride prej v najbolj običajnih položajih kot pa takrat, ko smo si skoraj zaslužile medaljo iz akrobatike. In takrat, ko se zanj posebej ne trudimo, prav tako.

Kajne, še malo, pa bo tudi hrana v embalaži, ki bo kričala: Pojej me po orgazmu! Ah, bodimo srečne, da je tako!

Nihče nas ne sili, kako, kolikokrat in na kakšen način moramo uživati, če same tega nočemo. Užitek je tako kot sreča nekaj, za kar se odločimo same – eno najbolj intimnih doživetij pa je seveda prav doživljanje orgazmov.

Si še z mano? Bravo: potem si še ena, ki bo danes ali pa pojutrišnjem morda s svojim ljubimcem zaspala z nasmeškom na ustnicah, če ne drugega pa vsaj dobila navdih ... ja, točno tisto mislim.

Položaj 1: Plezanje

Blazina pod ritko, noge počivajo tvojemu žrebcu na ramenih – tole pa je malce drugačen misionarec, kakršnega si že skoraj naveličana, kajne?

Moj ljubček mi na uho šepeta: “V tem položaju se mi čisto strga, ker si tako nemočna, jaz pa sem lahko tako globoooko!” No, res je to morda položaj, do katerega imajo zadržke tiste, ki jih skrbi, če je njihova pojava med seksom elegantna. V škodo sebi, seveda.

V čem so – poleg že očitnega – še prednosti? Ena je še, da on lahko penetrira globoooko vate, da ne omenjam še druge – tako tudi z malo plitvejšim potiskanjem z lahkoto suva tvojo točko G.

Namig: vzemita položaj kot ogrevalni, saj se bosta po njem kmalu skotalila v tebi bolj udobnega, čeprav ni z njim narobe nič – no, morda le to, da se med seksom težko poljubljata.

Še to: ne pozabi, do takrat, ko bosta ‘prilepljena’ v nekem bolj udobnem oz. intimnem položaju, boš tako že precej bolj ogreta za finalni del vročega razgibavanja.

Oh, in še to: ne pozabi na blazino med glavo in steno. Moški se hitro spozabijo, ko takole plezajo ...

Položaj 2: Od zadaj

Če so tvoja kolena od pasjega položaja (ti na vseh štirih) že dobila kožo želve, te povsem razumemo.

Kaaaaj? Nimaš teh težav? Hm ... potem to pomeni lahko le dvoje: ali si pod kolena, kadar sta na tleh, vedno skrbno podložiš blazine ali pa si tako pametna, da pasjega izvajata le na mehki postelji.

Ne eno in ne drugo? Ne razumem!

Torej, položaj, kjer boš lahko povsem udobno ležala na trebuhu, on pa se bo (ne s celotno težo) prilepil nate od zadaj.

Kaj lahko pričakuješ od tega manevra?

Nič pompoznega, spomniti pa te moram, da se bo pri tem tvoja sramna kost lahko nesramno drgnila ob žimnico. Upajmo le, da nimaš premehke ... ali pa pretrde.

Položaj 3: Križ-kraž

Ni lepšega kot ‘počivati’ z nogami na njegovem boku, zato je tale položaj tisti, ko rečemo: “oh, preveč sem utrujena, ampak vseeno hočem, da mi pride”.

Iskreno, položaji, kjer se dva dobesedno vojskujeta med rjuhami, so sicer super začimba, prav gotovo pa z njimi ne bomo prišle prav daleč in še manj do točke, ki ji rečemo cona brez povratka.

Torej, on leži na boku, nežno suva vate, ti pa udobno nameščena tako, da z nogami narediš čez njega most. Tudi, če si med tistimi, ki za orgazem potrebujejo dalj časa, se tvoj ljubček ne bo tako zlepa utrudil.

Ne pozabi, da imata tu možnost vzburjajočega pogleda iz oči v oči, pa tudi obe tvoji roki in njegova ena so popolnoma proste za vzajemno draženje klitorisa.

Takšen položaj je priporočljiv, kadar sta oba že nekoliko utrujena, pa vendarle še preveč vzburjena, da bi bila prikrajšana za sladek konec.

Položaj 4: Obrnjena

Ženska zgoraj je bil in je še vedno med najbolj priljubljenimi položaji – in ne zaman!

Tebi omogoča, da sama uravnavaš ritem, globino in kot prodiranja vate, njemu pa je paša za oči, da ne rečem še kaj drugega.

“Zgoraj mi pride skoraj že po eni minuti,” mi navdušena zažubori prijateljica Aiša, vedno predrzna Mojca pa udari ven z njenim “Šele?” No, no, punci ...

Ostali smo pri prednostih tega položaja. Eden od njih je tudi ta, da on tvojega obraza ne vidi, kar zate pomeni, da se lahko sprostiš in izvajaš grimase, če slučajno katere pred njim iz kakršnegakoli razloga skrivaš (njega tvoj obraz, spačen od užitkov, nikakor ne moti, temveč ga kvečjemu vzburja).

Mimo česar tukaj nikakor ne moremo, pa je čudovito dejstvo, da se lahko v tem položaju kadarkoli zavrtiš okoli (trdega) korenjaka kakor vrtavka – ja, za celih 180 stopinj in že ga lahko pogledaš ... Če ti bo rekel, da si prava virtuozinja, se nikar ne čudi.

Položaj 5: Na mizi

Konkretna trdna kuhinjska miza ... mhmm!

Divji seks, pri katerem se boš počutila kot vroča filmska zvezda, nima le te prednosti, da je malenkost bolj eksotičen kot tisti v spalnici.

Moramo mu namreč priznati tudi to, da je to položaj, kjer te bo tvoj moški popolnoma obvladoval v stoječem stanju. S tem seveda mislim: on na nogah!

Tvoje noge lahko počivajo na njegovih ramenih ali pa so oprte na rob mize. Njegove roke bodo v tem položaju popolnoma proste, da si bo lahko mirno dajal duška na tvojem klitorisu in ti z drugo roko gnetel prsi.

Torej, če je kuhinjska miza tista tretje­razredna, naj bo to prva naslednja naložba, okej?

Opozoriti pa te moram še na nekaj – če si boš pod zadnjico podložila nekaj in boš s tem omogočila v mednožni predel večji pretok krvi, bo orgazem še hitrejši.

Andrejka se hihita: “Najboljši del tega položaja je filmsko pometati vse z mize, preden me vrže nanjo!” Ups, za materialno škodo na Cosmu pač ne odgovarjamo!

Položaj 6: Naročje

Tale je neizbežen, če si rada grizljata ušesne mečice in se poljubljata. Mogoče moraš biti zanj v malce boljši kondiciji, o čemer pa niti ne dvomimo, kajne?

Ena noga, na kateri moraš biti močna, bo sploh pridobila mišično maso, če si slučajno med tistimi, ki v tem položaju ne morejo odnehati.

Tukaj si spet ti tista, ki ima vse pod nadzorom, konec koncev pa nikjer ne piše, da se on ne more opreti z rokami nazaj in ti prihajati nasproti. Dobesedno.

No, prednosti so še druge: če se ti nasloniš nekoliko nazaj, bo on dobil več prostora za tvoj ščegetavček, prav tako pa bo to omogočilo boljši dostop do magične točke G.

Seveda pa ga tu in tam lahko položiš v ležeč položaj, ti pa si daš duška, kolikor te je volja. Bonus tega položaja je tudi višina tvojih bradavičk, ki jih lahko ponujaš v njegova usta, kajti kolikor mi je znano, nekatere punce točno ta dvojna stimulacija privede do eksplozivnega vrhunca, saj je senzacija popolna.

Ja, ti si zgoraj in bradavičke v njegovih ustih ... Potrebuješ še kakšen namig več?

Položaj 7: Žlička

Vsem dobro znana žlička. Položaj, v katerem se strast hitro prebudi, še posebej navsezgodaj zjutraj, ko se odločita, da se bosta še malce pomuckala.

Crkljanje je za tale zelo intimen položaj lahko tudi izgovor, ki ga moški radi uporabijo v prid – čemu drugemu kot mini telovadbi bokov. Pa saj smo vesele za takšno jutranjo telovadbo, kajne?

Torej, položaj nudi prednosti zaradi tvoje sproščene drže, on pa zanj tudi ne bo ravno potreboval kondicijskega treninga.

Tudi ti mu boš – posebej, če se boš z eno roko malce oprla v steno – lahko pri tem pomagala ali pa se menjajta – nekaj časa suva on, nekaj časa pa ti, medtem ko je on pri miru.

Uh, tole menjavanje zna biti precej nevarno, opozarjamo te! Če njegova roka zraven boža še tvoj veliki K, pa se boš prej ko slej znašla na robu zadnjih vzdihljajev ... In kaj je slajšega kot kar v takšnem položaju po orgazmu še malce potegniti v petnajst minutk sladkega crkljanja?

Ko začutiš tisto prijetno sproščenost in iz tebe zaprede mala zadovoljena mucka? Mijaaaav. Kar ves dan bi ostala v postelji, priznaj!

Erotika je v glavi

Ne pozabi, tvoji možgani so še zmeraj najbolj erogen delček tvojega telesa.

Poredno razmišljanje

Bolj ko boš svoji domišljiji pustila tavati na seksualno področje popolnoma brez zavor, prej bo tvoje telo odreagiralo na dražljive prijeme. Ne, nič ni narobe, če te vzburja misel na seksi trenerja fitnesa ... To ne bo ogrozilo vajinega sladkega ljubezenskega zapora.

Izostreni čuti

Določeni vonji in melodije imajo nate lahko učinek Proustovih magdalenic v smislu bolj dojemljivega in povečanega libida. Pomisli, kaj te vedno spravi v malce nagajivo razpoloženje, kaj te hitro spomni na najboljši seks?

Sebičnost je včasih v redu

Vse vemo, da se nam ob prevelikem ukvarjanjem z njegovim užitkom sfiži naš lastni. Če smo že pri tem: tvoj partner bo užival veliko bolj, ko bo občutil in videl, kako dobro se imaš z njim ... Brez skrbi, tovrstne sebičnosti nam nikoli ne zamerijo.

Odmisli težke misli

Tudi po še tako napornem dnevu svoje misli med rjuhami osredotoči zgolj na fizično doživljanje. Vsak dotik, poljub (in seveda sunek) boš občutila bolj intenzivno, če se boš nanj osredotočila stoodstotno. Pomisli le na to: vse tisto, kar te morda muči, boš po orgazmični sprostitvi stokrat bolje opravila. In to z nasmeškom!

Napisala: Marta Lamovšek

Preberi še: To je beseda, s katero največ Slovencev opiše svoj spolni odnos

Priporočamo tudi: So partnerji, ki več seksajo tudi srečnejši?