Slovenka razkrila BIZAREN kriterij, po katerem izbira MOŠKE (ne, ne šali se)

Khm, khm ... kako, prosim?! 🤣🤣🤣

Slovenka razkrila BIZAREN kriterij, po katerem izbira MOŠKE (ne, ne šali se) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2023

"Moške izbiram na podlagi priimka. Če ima moški grd priimek, me to odbija in ne bom nikdar mogla biti z njim. Sama sem rojena z lepim priimkom in ne morem si predstavljati, da bi bili moji otroci deležni grde usode in fasali kakšen nagravžen priimek. Je pa problem, da v Sloveniji ni 5 lepih priimkov," je na slovenskem forumu svojo 'zanimivo' zahtevo opisala ženska.

"Ja, svojim otrokom lahko daš tudi svoj priimek namesto moževega," ji je odgovoril en uporabnik in drugi se je strinjal, da tudi njej ni nujno potrebno prevzeti moževega, ampak lahko obdrži svojega.

"Meni je bolj pomembno, da ime in priimek nekako pašeta skupaj. Pri otrocih mi je prav čudno, ko imajo npr. dve moderni, tudi imeni, zraven pa npr. priimek Krčmar," je še svoje mnenje povedala tretja uporabnica.

"Brat in njegova žena večkrat vsak zase počneta TO - sta normalna?" (klic na pomoč Slovenke)

"Kaj pa je po vaši definiciji 'lep' priimek? Ga raziščete numerološko? Ali je geometrijsko v zlatem rezu, na primer Oho, Oko? Ali mora slovensko zveneti? Ali so kakšne črke za vas večvredne oziroma manjvredne? Zakaj? Ali ima priimek instagramsko spremenjen obraz? Kako, za vraga, je priimek lep? Ali osebnostne lastnosti partnerja nič ne štejejo? Priimek Plut je recimo lep, kajne?" pa je bila nekoliko bolj ostra neka ženska.

"Jaz pa moške izbiram na podlagi osebnostnega ujemanja oziroma razumevanja z njimi," je zaključila peta.

Kaj pa o tem meniš ti? 😅

Nam se sicer tale kriterij zdi prav bizaren in resnično odveč, ampak ... vsakomur svoje. 😉

"S fantom sva najraje intimna MED MENSTRUACIJO, razlog za to pa je ..." (resnična zgodba)