"Želim si punco, ampak mora izpolnjevati TE pogoje" (zapis Slovenca)

8. 2. 2023
"Želim si punco, ampak mora izpolnjevati TE pogoje" (zapis Slovenca) (foto: Profimedia)
Profimedia

Hahahaha! Ne boš verjela, kakšen odgovor je dobil od ene ženske! 🤣🤣🤣

"Želim si punco, vendar mora izpolnjevati te pogoje …

Da si vitka ali srednja, tam do 30 let. Debelih žensk ne maram. Moraš imeti zdravo mednožje, brez glivic, belih tokov in ostalih neprijetnih zadev. Moraš biti pobrita. Zaželene so srednje ali malo večje sramne ustnice in da nisi preveč spolno aktivna in da nisi imela že preveč moških.

Imeti moraš lepo postavo, joški srednji ali mali, velikih ziz ne maram, sploh ne visečih, ko kakšna vreča. Moraš biti brez otrok in samska, za kakim drugim to meni ne paše in mi je ostudno.

Bodi prijazna, poštena, imej rada živali naravo in planet. Bodi erotična, čutna, dojemljiva za kaj lepega, novega v okviru normale, kake tao erotične masaže, ker samo porivanje brezveze me ne zanima. Bodi pametna, inteligentna, da se lahko kaj pogovoriva, ni pomembna višina tvoje izobrazbe, saj je človek lahko naraven talent in važno je, kaj imaš v glavi. Ker tudi, če si izobražen, si lahko še vedno idiot in ni ga hujšega, kot izobražen idiot.

Pripravljen sem popustiti pri kateri zadevi, pri kateri, pa bom videl na licu mesta, ko se bova začela spoznavati, najprej preko maila in potem osebno.

Zberi pogum, in mi piši, saj mogoče sva pa ravno midva za skupaj, priložnost izgubljena, ne vrne se nobena," je na slovenskem forumu zapisal moški.

"Mož me je prevaral s štirimi ženskami, zdaj pa od mene zahteva TO" (izpoved ženske)

Preberi odgovor, ki mu ga je napisala ena izmed uporabnic:

"Ojej, kakšna škoda! Ravno sem ti želela pisati, pa vidim, da ne ustrezam. žal …

– stara 40 let

– 2 otroka

– 20 kg viška

– strije po trebuhu, stegnih, prsih

– nepobrit trikotnik nad žemljico

– zelo majhne sramne ustnice, prav otroške

– imela samo 2 moška

– nimam nobenih vaginalnih težav, a matra me hemoroid

– velike viseče zize in veliki kolobarji, od nosečnosti verjetno

– vse ostalo pa obkljukam

A ja, morda bi te utegnilo zmotiti, a zadnje čase opažam, da mi rastejo dlake po obrazu. Sploh ne znam seksati in sem zelo lena. Rada imam moške, ki so nori name in naredijo vse zame. Copate na nek način.

Nič mi ne sme nikoli manjkati in niti slučajno mi ne smeš nič grdega ali neprijaznega povedati, ker se takoj užalim. Pa precej sem tečna pred PMS, ob polni luni in tudi vmes. Če kuhaš, si sploh moj tip, ker meni se to več ne da, razen občasno. Da ne govorim o čiščenju. Jaz sem se v življenju namorala, zdaj rabim počitek in razvajanje v dvoje. Ne smeš biti cepljen, niti obvezna cepljenja iz otroštva, ker čipi pa to. Moraš imeti dobro plačo za ves luksuz, ki si ga jaz preprosto zaslužim samo zato, ker obstajam.

Mi boš lahko malo spregledal na eno oko, kaj praviš?"

Vrhunski odgovor, se strinjaš? 🤣🤣🤣

"Odkar sem rodila, moj mož NOČE več seksati z mano!" (klic na pomoč ženske)

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan