'Sem gej, če so mi všeč ANALNE seks igračke?' (ODGOVOR strokovnjakov)

Nedavna študija je pokazala, da kar toliko 👇 heteroseksualnih moških uporablja seks igračke! Kaj to pomeni?

'Sem gej, če so mi všeč ANALNE seks igračke?' (ODGOVOR strokovnjakov) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 4. 2021

V svetu spolnosti že od nekdaj velja, da seks igračke niso za "prave" moške. Prvič zato, ker je večina teh igračk analnih, drugič pa zato, ker ... hja, ta njihova moškost, pač!

Ampak, ali si vedela, da se točka, ki moškemu nudijo največ užitka, nahaja ravno znotraj anusa? Govorimo o prostati.

Zakaj se torej moški, posebej heteroseksualni, še zmeraj trudijo tako močno prikrajšati za ta užitek, ki naj bi jim nudil najbolj vrtoglave orgazme? In zakaj mnogi menijo, da so moške seks igračke namenjene isključno biseksualcem in gejem?

Poglejmo, kaj pravijo strokovnjaki.

Ali heteroseksualni moški uporabljajo seks igračke?

Študija iz leta 2017 se je osredotočila na razširjenost mlajših heteroseksualnih moških, ki uporabljajo seks igračke ali so že preizkusili analno igro.

Kar 24 % jih je priznalo, da so že izkusili analno igro, kar je pravzaprav že takrat bil korak naprej, glede na to, da je tovrstni eroticizem v zadnjih petih letih postal veliko bolj družbeno sprejet. To prav tako dokazuje, da se je homohisterija, tj. strah heteroseksualnih moških pred tem, da bi jih označili za geje, močno znižala.

9 erogenih točk, ki v njem sprožijo nebrzdano slo

Čeprav še nimamo dovolj dokazov, da bi naredili primerjavo, kdo pogosteje uporablja moške seks igračke (heteroseksualci ali geji), pa vse to vendarle dokazuje, da se na področju družbenih idealov dogajajo nekatere spremembe.

Je moški zaradi uporabe analnih igračk gej?

Na milijone moških po svetu začne dvomiti v svojo seksualnost, ko ugotovijo, da jim analna igra nudi veliko užitka. Zato ni nič presenetljivega, da se takšno vprašanje pogosto pojavlja tudi na spletu.

"Sem gej, če si želim uporabiti analne igračke? Sem heteroseksualec, a že od nekdaj me je zanimala analna igra in si želim kmalu kupiti svojo prvo seks igračko," se je nedolgo nazaj glasilo vprašanje moškega na priljubljenem spletnem mestu Quora.

"To, kako se igraš s svojim telesom, ni povezano s tvojo seksualno orientacijo. Presenetljivo tudi to, kakšni porniči so ti všeč, ni povezano s tem," mu je odgovoril eden izmed uporabnikov.

Svetoval mu je: "Ko si zunaj, naredi eksperiment: pogled različne moške in ženske ter se vprašaj, ali bi želel seksati z njimi, ali te privlačijo. Katerokoli resnično okolje bo okej. Meni je najlažje to početi ob bazenu. Glede na svoj odgovor si lahko aseksualen (ne želiš sploh seksati z drugimi ljudmi), heteroseksualen (privlačijo te ženske), biseksualen (privlačijo te tako ženske kot moški) ali homoseksualen (privlačijo te moški)."

'Kako naj mu povem, da hočem med seksom poskusiti IGRAČKE?' (+ odg. na druga žgečkljiva vprašanja o pripomočkih)

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Se tudi ti sprašuješ, ZAKAJ hudiča sploh imajo moški 'niple'? (VSE o njegovih bradavičkah)

Priporočamo tudi: 'Po zabavi sem seksala z DJ-jem! Sledilo je nekaj, česar ne bom pozabila NIKOLI!' (izpoved bralke)