'Po zabavi sem seksala z DJ-jem! Sledilo je nekaj, česar ne bom pozabila NIKOLI!' (izpoved bralke)

»Videti sem bila približno tako, kot Julia Roberts v filmu Čedno dekle. In to preden postane dama.«

'Po zabavi sem seksala z DJ-jem! Sledilo je nekaj, česar ne bom pozabila NIKOLI!' (izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2021

Pestra noč se nepričakovano zavleče v jutro, tebi pa nato ne preostane drugega, kot da se z včerajšnjim ličenjem in rahlo neprimernim izborom oblačil usedeš na mestni avtobus, poln starejših ljudi, ki se ob tisti uri odpravljajo na tržnico ter v trgovino. Zveni znano? Vse smo že kdaj doživele t.i. walk of shame in tudi naša bralka ni nobena izjema.

»S prijateljicami smo se več tednov veselile koncerta v Ljubljani, ki ga je priredila ena naših najljubših skupin. Seveda smo točno planirale, kaj bomo oblekle, kakšno pričesko si bomo naredile, pozabile pa nismo niti na steklenico ali dve vina. Za ogrevanje pred zabavo, seveda.

Ko je prišel težko pričakovan večer, sem si oblekla nov rdeč krznen (umetno krzno, itak) plašč, črno svilnato obleko in visoke usnjene škornje, ki sem jih morda kupila v seks trgovini…ampak bile so zares hude!

Zabava je bila točno taka, kot smo pričakovale. Veliko ljudi, veliko pijače in dobra glasba. Ko je skupina končala z nastopom, je oder prevzel mlad DJ. Sprva mu sploh nisem namenila veliko pozornosti, kar naenkrat pa je se je iz velikih zvočnikov zaslišalo:

»Naslednja pesem je za Nino in njene prijateljice!«

Takoj, ko sem slišala prvi dve note pesmi, sem vedela, da je ena od kolegic šla do njega in ga prosila, da predvaja našo skupinsko pesem. Vsaka skupina prijateljic pač ima tisto eno pesem, ki jih popolnoma opiše.

Ni mi preostalo drugega, kot da sem med veseljem in plesom pogledala proti DJ-ju in ugotovila, da je totalno seksi in totalno moj tip fanta. Očitno me je opazil tudi on, saj se mi je nasmehni in pomežiknil.

To je ČAS v dnevu, ko je seks najboljši (trdijo seksologi!)

Seveda smo s kolegicami ostale do konca zabave, plesišče se je vmes že skoraj spraznilo, seksi DJ pa je vztrajal z glasbo. Zaradi precej popite pijače sem se opogumila, in s kolegicami skočila na oder ter začela plesati okoli njega, on pa mi je pozornost vračal s tem, da je vrtel vse moje glasbene želje. Kmalu se je zdelo, da je to postala zasebna zabava zame in za moje kolegice.

Ko je prenehal predvajati zadnjo pesem, nas je povabil v svojo garderobo na še zadnjo pijačo pred zaprtjem dvorane. Medtem, ko so kolegice že napol zaspano sedele na stolih, me je prijel za roko ter odpeljal v sosednjo sobo ter me brez oklevanja poljubil. Poljuba se seveda nisem branila, še več, zaprla sem vrata sobe in ga potisnila ob zid.

Naša bralka brutalno iskreno OPIŠE svoj prvi SQUIRTING (in kaj jo je do njega pripeljalo)

Še sama sebi sem se čudila, po navadi nisem tako samozavestna okoli neznanih fantov, a tokrat je bilo drugače. Med akcijo so naju zmotile kolegice s sporočilom, da nas pred dvorano čaka taksi, jaz sem pa hitro zavpila, da naj se kar odpravijo brez mene, ter da bom prišla kmalu domov.

No, to je bila laž. Po vročem mečkanju z dj-jem, sem se z njim odpravila k njemu domov ter nadaljevala s seksi zmenkom. Poljubi so prešli v slačenje, slačenje v seks, in kot bi mignil je bilo jutro.

Z močnim glavobolom in totalno razmazanim mejkapom mi ni preostalo drugega, kot da se usedem na mestni avtobus. Sploh nočem vedeti, kaj so si mislili ostali sopotniki. Videti sem bila približno tako, kot Julia Roberts v filmu Čedno dekle. In to preden postane dama.

Da je bil trenutek postala še bolj neroden, me je po neprijetni vožnji čakal še sprehod čez Prešernov trg. Tako sem totalno razmazana, z visokimi striptiz škornji in rdečim krznom opravila svoj največji walk of shame v življenju. In to na sončno nedeljo ob osmih zjutraj po centru Ljubljane, ki je seveda bila polna domačinov in turistov.«

Izpoved moškega: "Moja punca ima po vsakem spolnem odnosu najbolj nadležno ZAHTEVO"

Fotografije: Profimedia