"Odkar sva začela seksati v TEM položaju, so se moji orgazmi podvojili" (zapis novinarke)

Hmmm ... Kdo bi rekel! 😯🙊

"Odkar sva začela seksati v TEM položaju, so se moji orgazmi podvojili" (zapis novinarke) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
17. 6. 2022

Nekatere ženske menijo, da je seks po pasje (ang. doggy style) ponižujoč, podrejajoč in premalo intimen. Nekateri moški so prepričani, da je ta položaj največje zlo, drugi pa ga imajo za skrajno nevarnega, ker naj bi lahko prišlo do zloma penisa.

Z zgoraj omenjenimi ženskami sočustvujem, a se z njimi ne strinjam. In na srečo se tudi moj mož ne strinja z zgoraj omenjenimi moškimi.

Seks po pasje je namreč noro vroč in moj absolutno najljubši položaj.

Ko sem začela seksati, sta mi bila dotik kože in preprostost misionarca ljubša. Do sredine svojih 20-ih o doggy-ju nisem niti razmišljala.

Sta že preizkusila položaj 'poskočna žlička'? V njem boš dosegla najbolj INTENZIVEN orgazem doslej

Na nek način lahko razumem, zakaj nekatere ženske mislijo, da pri tem položaju primanjkuje intimnosti oziroma zakaj se pri njem počutijo dominirane, saj sem mu sama dala priložnost šele, ko sem bila v intimni in ljubeči zvezi z možem.

Včasih sem mislila, da seksualna intimnost in strast pomenita ljubljenje iz oči v oči, z ogromno kontakta in ljubečih poljubov.

Sčasoma pa sem postala bolj seksualno samozavestna in izkušena, zato se je moje prepričanje o položajih in intimnosti močno spremenilo. Namesto, da bi se seksu po pasje izogibala ali poslušala vse, kar mi ima družba za povedati o tem, kako ponižujoč je in se osredotoča le na užitek moškega, sem se ga odločila raziskati z bolj seksualno svobodnim pristopom.

Ker sem slučajno del manjšine žensk, ki lahko orgazem doživijo tudi le med seksom s penetracijo, mi ni mar, da ta položaj skoraj popolnoma ignorira moj ščegetavček.

Če boš upoštevala TOLE, boš v seksu uživala tako močno kot on (+ doživela orgazem)

To mi preprosto daje priložnost izkusiti kombinacijo globokih, tresočih se vaginalnih orgazmov s pomočjo penetracije, medtem ko hkrati jadram po manjših valovih užitka med stimulacijo ščegetavčka z mojo zvesto čarobno paličico.

V kolikor si mi vsaj malo podobna, seks po pasje podvoji tvojo verjetnost eksplozivnega vrhunca in ti nudi priložnost, da doživiš več različnih tipov orgazma.

Ko sem enkrat spoznala, kako zelo moje telo uživa med globoko penetracijo in se mi je postalo prijetno hkrati ročno poigravati s seboj, sem z tem položajem postala popolnoma obsedena.

V kolikor ga nisi še nikoli poskusila ali pa te še ni čisto prepričal, da je tako vroč, kot pravijo, je tukaj nekaj razlogov, zakaj bi mu morala dati (drugo) priložnost:

1. Lahko se prosto igraš s svojim ščegetavčkom: s pomočjo njegovih rok, svojih rok ali seks igračko, kar ti bo pomagalo, da boš vedno znova želela še.

Moški si med seksom želijo, da z njihovimi JAJČKI počneš TOLE (utrgalo se mu bo!)

Dodaten bonus so njegova jajčka, ki med divjo akcijo začnejo ploskati po tvojem ščegetavčku, in to je noro vroče!

2. Tvoja zadnjica je na voljo za šeškanje, poigravanje, grabljenje in manevriranje.

3. Tvoji lasje so mu na dosegu roke: lahko jih povleče ali pa sama uživaš v prijetnem občutku, medtem ko se med premikanjem naprej in nazaj nežno dotikajo tvojega hrbta, ramen in prsi.

4. Tvoja stegna ostanejo napeta, tvoja zadnjica pa je ves čas v pogonu (adijo, dolgočasni počepi!). Poleg tega pa je, če daš nogi tesno skupaj, užitek lahko še večji, in to za oba.

5. Dvojna penetracija je enostavno izvedljiva.

6. Lahko se nagne naprej in te poljublja, se te dotika, grabi ali pa liže po hrbtu/vratu/licih.

7. Njegova jajčka so ti na dosegu roke, poleg tega pa lahko sežeš nazaj in ga povlečeš še globje vase.

8. Tvoje prsi skačejo gor in dol, so na voljo za dotikanje ter v tebi zbujajo prijeten občutek, ko se gibljejo sem in tja ali pa se dotikajo površine pod tabo.

Prirejeno po predlogi Bradlee Bryant 

Preberi še: Strokovnjaki enotno: "TA nenavaden ritual lahko drastično izboljša vajino seksualno življenje"

Priporočamo tudi: "Porinil me je ob steno, v sebi sem začutila PENIS" (Ljubljančanka iskreno o SEKSU v garderobi)