"Porinil me je ob steno, v sebi sem začutila PENIS" (Ljubljančanka iskreno o SEKSU v garderobi)

Sedaj vemo, zakaj so vrste za garderobe vedno tako dolge.

"Porinil me je ob steno, v sebi sem začutila PENIS" (Ljubljančanka iskreno o SEKSU v garderobi) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2021

Vsa dekleta vemo, da je nakupovanje lahko prava kardio vadba, naša bralka pa je definiciji razgibanega nakupovanja dodala popolnoma nov pomen.

»Za razliko od večine žensk, sama v resnici pravzaprav ne maram nakupovanja. Vedno sem živčna, nič mi ne lepo stoji in v trgovinah je vedno tako toplo, da se mi zdi, da bom umrla od vročine. Mislim, da na svetu obstaja zgolj ena oseba, ki nakupovanje sovraži bolj kot jaz, in to je moj fant.

Nekega večera nama žal ni preostalo drugega, kot da sva se odpravila v veliko nakupovalno središče, saj sva nujno potrebovala lepi obleki za družinsko poroko. Oba sva se nejevoljno premikala med policami in iskala primerne kose oblačil. K sreči sva oba kar hitro našla nekaj potencialnih kosov in hitro sva se odpravila proti garderobi.

Ker sva prišla v trgovino tik pred zaprtjem, so bile garderobe skoraj prazne, zato sva se odločila zasesti največjo in skupaj preizkusiti vsa oblačila. Začela sva slačiti svoja oblačila in se pri tem ujela z očmi. Sploh ne vem, kaj točno se je zgodilo, vem le, da sva se v naslednjem trenutku začela vroče poljubljati, fant pa mi je začel slačiti spodnjice.

»A si nor! Dobili naju bodo,« sem mu rekla in ga odrivala s sebe.

Njega očitno to ni motilo saj me je porinil k steni garderobe in dal svoj penis vame ter mi z roko zakril usta. Adrenalin se je z noro hitrostjo pomikal po mojih venah in vzdihi so postajali vse glasnejši. Z lahkoto lahko rečem, da je bila to daleč najboljša nakupovalna izkušnja.

V trenutku me vročina v trgovini prav nič ni motila in trgovina se je zdela kot raj na zemlji. Pa še oba sva dobila lepa oblačila. In brezplačen orgazem!«

Preberi še: "Na poti z zabave sem SEKSALA s taksistom" (izpoved Ljubljančanke)

Priporočamo tudi: "Seksala sva na cerkvenem parkirišču, in bilo je tako dobro, da se mi je zdelo, da sem v nebesih"