"Na poti z zabave sem SEKSALA s taksistom" (izpoved Ljubljančanke)

»Namesto napitnine je dobil mene.«

"Na poti z zabave sem SEKSALA s taksistom" (izpoved Ljubljančanke) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2021

Dolge večerne ure v službi je nekemu ljubljanskemu taksistu zagotovo polepšala poteza naše bralke. Spodaj preveri, kako se je navadna vožnja s taksijem spremenila v strasten seks. Tega enostavno ne smeš zamuditi!

»S kolegicami smo vedno rade žurale in nič drugače ni bilo tisto usodno soboto. Vse urejene in pripravljene za zabavo smo se odpravile v center Ljubljane, kjer smo preživele super večer. Po večerji v novi restavraciji smo se odpravile na pohod po barih, kasneje pa zašle v klub, kjer smo ostale vse do zgodnjih jutranjih ur, ko je napočil čas, da pokličemo taksi.

Ker nas je bilo preveč za en avtomobil, smo poklicale dva taksija. Ker so vse kolegice živele v Šiški, sama pa na Viču sem se v drugi taksi usedla sama. Kljub temu, da morda to ni ravno najbolj varno, sem bila tega že navajena, zato me ni skrbelo. Vsak drobec dvoma pa se je še hitreje razblinil takrat, ko sem zagledala, kako lepega taksista sem dobila. Bingo!

»Živijo, do kam peljem?« je prijazno vprašal taksist in se pri tem simpatično nasmehnil.

»Hej, do Viča prosim, postaja Stan in dom,« sem mu odgovorila.

Prvih par minut vožnje sva bila oba tiho, nato pa se je na radiu začela predvajati španska pesem, ki mi je že dlje časa bila zelo všeč, a nisem vedela, kdo jo izvaja, zato sem taksista vprašala, če mogoče ve. Hitro mi je povedal naslov in izvajalca pesmi, nato pa se je najin pogovor nadaljeval. Povedala sem mu, kje sem s kolegicami preživela večer, on pa mi je namignil, kje v Ljubljani so še dobre zabave.

Seveda je pogovor prej ali slej naletel na klasično vprašanje vsakega taksista: »A kar sama se pelješ, ni fant nič ljubosumen?«

Na njegovo veselje sem mu odgovorila, da sem samska, zato se je kmalu opogumil in pričel flirtati z mano. Bil je luštkan in jaz ravno prav pijana, zato sem flirtala nazaj. Ko sva prišla do cilja, sem mu plačala, on pa je prijel mojo roko in je ni spustil ter se pri tem zopet simpatično nasmehnil. Res je imel lep nasmeh.

Ker je roko držal kar nekaj trenutkov, sem mu na lice pritisnila poljub, on pa je prijel moj obraz in me poljubil na usta. Ne bom lagala, poljub je bil precej vroč in taksist je imel nekaj skritih asov v rokavu. Očitno je pijača naredila svoje, saj sva se že čez nekaj trenutkov začela objemati in poljubljati, on pa mi je pri tem z roko segel pod krilo.

Nisem mu ostala dolžna, saj se je moja roka hitro začela premikati od njegovega kolena navzgor. Še dobro, da je bila Ljubljana ob tisti uri popolnoma prazna, saj sva s taksistom pričela seksati kar v njegovem avtu z odprto lučjo in to na eni izmed najbolj prometnih ulic. Lahko rečem le, da je namesto napitnine dobil mene, kar je veliko bolje.

Očitno sem nanj naredila vtis, saj me je že naslednji dan poklical in vprašal, ali rabim kakšen prevoz, ter da ima zame še posebej ugodno ceno. In ja, dobila sva se še kar nekajkrat in te vožnje so bile vedno znova zelo zanimive.«

Preberi še: 'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke)

Priporočamo tudi: "Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... "