Ne velikost penisa in veščine, moške pri seksu najbolj skrbi TO (+ kako mu lahko pomagaš)

To 👇 je nekaj, česar se tipi najbolj bojijo, pa ti nikooooli ne bodo priznali! 😅

Ne velikost penisa in veščine, moške pri seksu najbolj skrbi TO (+ kako mu lahko pomagaš) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
19. 5. 2022

V nasprotju s splošnim prepričanjem moške niti pol toliko ne skrbijo njihove (ne)veščine, niti velikost penisa, ampak nekaj povsem drugega.

Cosmo je namreč vprašal moške (tako samske kot v zvezi) med 18 in 34 letom starosti o njihovih največjih strahovih, povezanih s seksom.

Strinjali so se, da prvo mesto pripada prezgodnji ejakulaciji.

Že ob sami misli na to ponorijo, zato se med seksom pretirano osredotočajo na to, da bi se temu izognili.

Namesto, da bi se osredotočili na to, kako lepo jim je s partnerjem med rjuhami, se oni obremenjujejo z možnostjo prezgodnje ejakulacije, zaradi česar jim znatno upadejo tudi njihove veščine in sposobnosti.

7 seks potez, o katerih sanja vsak moški (zagotovo!)

In prav razmišljanje o napaki je lahko sprožilec za izgubo nazdora, kar pomeni, da se zna med seksom zgoditi prav tisto, česar se moški najbolj bojijo, in to ravno zato, ker o tem razmišljajo.

Kako zanimiv in ironičen začaran krog, kajne?

Kako mu lahko pri tem pomagaš ti?

Najbolje, da se v takšni situaciji potrudiš, da tvoj moški zdrži čim dlje, to pa boš najlažje dosegla tako, da preusmeriš njegovo pozornost.

V pomoč so ti lahko ti trije enostavni triki:

Prvič, med seksom mu nežno masiraj hrbet, ramena in glavo, saj to zanj pomeni zagotovilo, da je vse v redu, zaradi česar bo vsekakor manj nervozen.

Če ni ravno obdarjen, seksajta TAKO in zdelo se ti bo, da ima OGROMNEGA

Drugič, vsake toliko vzpostavi z njim očesni stik in ga glej nekaj sekund. To je eden najboljših pokazateljev intimnosti, zato je dobro, da ga s pogledom občasno opomniš na to, kar imata.

In tretjič, pri določenih gibih mu daj vedeti, kako se počutiš. V kolikor te močno vzburja, če ti grizlja bradavičke, mu to povej. Tako bo bolj osredotočen na svoje gibe ter manj na svoje misli in strahove.

Preberi še: Moški pravijo, da je TO najbolj SEKSI ženska pričeska!

Priporočamo tudi: TO se zgodi s tvojim telesom, ko NEHAŠ seksati (svarijo strokovnjaki!)