Če ni ravno obdarjen, seksajta TAKO in zdelo se ti bo, da ima OGROMNEGA

S teboj delimo TOP 4 položaje za seks z moškim, ki v hlačah nima prav veliko (pa tega sploh ne boš občutila 🙊).

Če ni ravno obdarjen, seksajta TAKO in zdelo se ti bo, da ima OGROMNEGA (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2022

Zelo mali penisi so relativno redek pojav, ampak ne glede na to, ali je penis, s katerim imaš opravka, najmanjši kar si jih videla, ali pa je le manjši od povprečja, katerega si vajena, boš želela iz njegove velikosti izvleči maksimum.

Odkrijta majhne trike, ki v sebi skrivajo veliko moč:

1. Seksi gugalnica

On naj se uleže na hrbet, ti pa se usedi nanj. Namesto strastnega jahanja in "mešanja" se nežno premikaj gor in dol, rahlo kroži z boki, se drgni ob njegov penis in njegovo sramno kost, ... Pravzaprav počni tisto, kar vama najbolj ugaja.

V kolikor ima dovolj velikega, da je med tem v tebi, uživaj, če pa ves čas "skače ven", ga s svojo vagino pritisni navzdol in se intenzivno drgni ob njega.

2. Dvojno zadovoljstvo

Tudi tukaj velja isto: on naj se uleže na hrbet, ti pa se usedi nanj, s to razliko, da v tem položaju on rahlo razširi noge. Najprej ga stimuliraj z roko in ko bo v polni pripravljenosti, da prodre vate, popestrita svojo seksualno igro s pomočjo seks igračke (na primer majhnega vibratorja). Z njo stimuliraj njegov anus, vendar pa obvezno pred tem vprašaj za dovoljenje.

VROČE: 5 (neobičajnih) stvari, ki moške noro
vzburjajo + 5, ki ženske

Hkrati naj tudi on z vibratorjem stimulira tvoj klitoris in skupaj uživajta v čarobnosti pripomočkov.

3. "Po pasje" malo drugače

Položaj "po pasje" oziroma doggy-style je odličen za tipe z manjšimi penisi, saj jim ta omogoča, da prodrejo vate globoko, kolikor je mogoče.

Izkoristita tudi njegove druge veščine in seks začinita z dodatnim zadovoljstvom. Po nekaj sekundah (ali minutah) intenzivne penetracije naj te od zadaj začne oralno zadovoljevati, ti pa se prepusti nepredstavljivemu užitku.

17 brutalno ISKRENIH nasvetov, ki bodo za vedno spremenili vajin SEKS (v + smislu)

4. Ozka žlička

Ulezita se v položaj žličk. On naj bo za teboj, ti pa svojo zgornjo nogo položi preko njegove, da bosta še bližje, prilepljena en na drugega. Tako bo vse še bolj intenzivno čutil, da o tvojem užitku ne govorimo ... Poleg tega mu bo za dodatno stimulacijo tvoj ščegetavček na dosegu roke.

Ta položaj je sicer tudi popoln za analni seks, saj je v njem najmanj verjetno, da te bo bolelo.

Po predlogi Mie Elliott

Preberi še: S fantom sva bila med seksom GLASNA, mačeha pa nama je vrnila na najbolj NERODEN način ever

Priporočamo tudi: "Njegova sperma je prav ogabnega okusa. Zakaj?" To je možen vzrok!