Moški! Te 3 stvari tvoja ženska obupno potrebuje (pa ne more povedati na glas)

Aja, pa tole je napisal moški! 😉

Moški! Te 3 stvari tvoja ženska obupno potrebuje (pa ne more povedati na glas) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2020

Saj veste, kako žene svojim možem pravijo:

"Zakaj moram vse sama narediti?"

"Ničesar ne izpelješ do konca, nikoli se ne morem zanesti nate."

"Misliš le na seks."

In podobne reči. In prevod, ki ga mož sliši, je "Grozen in slab mož si ter po vrhu še perverznež!"

Ampak to ni tisto, kar je žena hotela reči.

Ja, jasno je, zakaj si morda to vzamete k srcu, a vendar njen namen ni napad na vašo moškost. Zavedati se morate, da vsaka jezna ženska nujno ni jezna na vas. Pomembno je vedeti, po čem hrepeni in kaj povzroča te njene reakcije.

Moški, ne gre za vas. Gre za njeno hrepenenje po tem, da bi čutila tisto, kar si želi čutiti. In prepričana je, da bi ji lahko njen moški pri tem pomagal, če bi le vedel naslednje 3 stvari, ki vam jih bom zdaj izdal:

1. "Želim le imeti občutek, da se lahko sprostim."

Občutek sproščenosti je ena ključnih stvari, da se ženska lahko počuti povezano, pokaže svojo naklonjenost in se počuti seksi.

Ste kdaj bili v družbi ženske, ki je bila igriva, simpatična, nasmejana, seksi, zabavna, ...? Ja, vem, to je ena najbolj vročih stvari, kar si jih lahko moški zamisli. A prav tako je v tem stanju srečna tudi sama. In v kolikor ni sproščena, je pravzaprav nemogoče, da je vse tisto, kar je opisano zgoraj.

9 stvari, ki jih ČUSTVENO inteligentni ljudje nikoli NE naredijo v zvezi (št. 4!!)

Zaključek: Jezna je, ker se želi sprostiti, da bi se lahko počutila igrivo, seksi, nasmejano, zabavno in simpatično. Ni jezna zato, ker bi ti bil grozen človek. Jezna je, ker se ne more sprostiti.

Kako si lahko "njen moški"?

Ne vključuj takoj svojega obrambnega mehanizma. Mirno jo poglej v oči in ji reci: 'Ljubica, stavim, da bi se rada sprostila in pri tem ti bom pomagal.' Nato pa preveri, pri čem ji lahko pomagaš.

Pozor: Pri nekaterih zadevah ji preprosto ne moreš pomagati. So njene in z njimi se bo morala soočiti sama, zato jih ne skušaj na silo urejati.

2. "Želim le imeti občutek, da se lahko zanesem nate."

Ko je moški dosleden in stvari izpelje do konca, imajo ženske boljši občutek varnosti in predvidljivosti. Ja, kako dolgočasno, vem. Ampak s tem nastopi tudi sproščenost. In o tem, zakaj je sproščenost pomembna, smo govorili že zgoraj.

Ena stvar, ki jo dosledno počnem, je da ji zjutraj zmeraj skuham kavo. Prav tako rad načrtujem najine zmenke in podobno. Puščam ji sporočilca in jo pokličem, če bom pozen iz službe – vsakič. Rad sesam – to je moje orodje za moč.

"Ženi sem en teden vsak dan napisal ljubezensko sporočilo in rezultat je bil ..." (zapis novinarja)

Zaključek: Jezna je, ker želi imeti boljši občutek varnosti in predvidljivosti. Ni jezna zato, ker bi ti bil slab mož. Jezna je, ker se ne more sprostiti.

Kako si lahko "njen moški"?

Če ji želiš pomagati, ji daj vedeti, da se lahko zanese nate. Preprosto se odloči, kaj sam pričakuješ od sebe. Daj jasno vedeti, za kaj si zadolžen. Nato te stvari tudi počni. Dosledno. Manj govorjenja. Več akcije.

3. "Želim le imeti občutek, da si želiš mene, ne zgolj mojega telesa."

Tole je precej jasno, kajne? Ženska si želi vedeti, da so tudi njen um, duh in čustva vredni tvoje pozornosti, ne samo njeno telo. Želi se počutiti zaželeno, ne zgolj zaradi svojih fizičnih atributov, ampak zaradi sebe kot celote.

V kolikor lahko začuti tvoje iskreno poželenje, ki vključuje njo celo, bo začutila tudi tvoje sprejemanje. In če lahko konstantno čuti tvoje sprejemanje, se lahko – povejmo še enkrat vsi skupaj – S-P-R-O-S-T-I.

"Dal si mi vedeti, da sem ljubljena, ko sem to najmanj pričakovala in preživljala najtežje trenutke"

Zaključek: Jezna je, ker se želi počutiti zaželeno in sprejeto. Ni jezna zato, ker ti bi bil perverznež. Jezna je, ker se ne more sprostiti.

Kako si lahko "njen moški"?

Vsi dobro vemo, kakšen je občutek, ko se počutiš zavrnjeno. Bolečina je enaka, ne glede na to, ali gre za zavračanje naših čustev, mnenj ali telesa. Zavrnitev je ena izmed naših najhujših strahov.

Zato si lahko predstavljaš, kako se počuti, če sta tvoje poželenje in sprejemanje omejena zgolj na njeno seksualnost.

Ne razumite me narobe, ženske si definitivno želijo, da moški hrepenimo po njihovih telesih na tisti pravi, moški način. Ampak v tem trenutku si ti edini moški na tem svetu, ki ima skrivno moč, da se bo ob tebi počutila v celoti zaželeno in sprejeto – v telesu, srcu in duši. Zgolj eno izmed teh ni dovolj.

Povzeto po Stevu Horsmonu

Preberi še: Nova raziskava: V času koronavirusa veliko več ljudi partnerja prevara s TO osebo (+ razlog, zakaj)

Priporočamo tudi: Astro: Ima tvoje znamenje raje DIVJI ali bolj UMIRJENI seks? Zvezde pravijo ...