Kako pogosto partnerja v resnici SKUPAJ doživita vrhunec? Resnični ljudje so priznali ...

V filmih ves čas videvamo, kako pari skupaj doživijo vrhunec. Kako pogosto pa se to zgodi v resničnem življenju?

Kako pogosto partnerja v resnici SKUPAJ doživita vrhunec? Resnični ljudje so priznali ... (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2022

Skupni orgazem je tisti fenomen, ki se v filmih dogaja ves čas. Ampak res. VES. ČAS. Pa je tudi v resnici tako? 😏

Uporabniki spletnega portala Reddit so delili svoje izkušnje ...

1. "Precej pogosto. Z možem sva skupaj 14 let, zato se že zelo dobro poznava."

2. "Sinhroni orgazem sem doživela le s trenutnim partnerjem. Zgodilo se je mogoče 15–20 % časa. Kar paše njemu, paše tudi meni, zato se nama ni preveč težko uskladiti. Sama doživljam tudi večkratne orgazme, zato je večja možnost, da kakšnega doživiva skupaj."

3. "Nikoli. Čeprav mojega partnerja to, da me sliši, kako doživljam orgazem, zelo vzburja, zato mu običajno pride kmalu za mano."

4. "Če je partner nekdo, ki se seksu posveti z namenom, da vidi, koliko užitka mi lahko privošči, raziskuje moje telo, me draži, spravlja 'na rob', me privede do večkratnih orgazmov, potem se to zgodi pogosto. No, v kolikor pa partner seksa zgolj zato, ker obožuje občutek, ko mu pride, potem ga le redko doživiva skupaj. Prav tako je odvisno od čustvene povezanosti."

7 tehnik, kako med seksom doseči več zaporednih orgazmov

5. "Ne pogosto, pa sva s trenutnim fantom seksualno aktivna že več kot eno leto (in se vidiva vsak nekajkrat tedensko). Običajno med seksom doživim vsaj nekaj orgazmov, mislim pa, da se je le dvakrat ali trikrat zgodilo, da sva ga doživela skupaj."

6. "Skoraj vedno – s tipi, ki me zelo privlačijo in ki sem jim jaz dejansko všeč ter imajo cilj, da me med seksom zadovoljijo. Ugotovila pa sem, da se to ne zgodi z moškimi, ki redno masturbirajo ob gledanju porničev, saj je večina očitno 'natreniranih', da se osredotočijo na zelo ozek nabor čustev in erotičnih sprožilcev. Zato jim pride le, ko seks izgleda kot tisti iz porničev, ki jih gledajo, kar me sploh ne vzburja in to je razlog, da sploh ne doživim orgazma."

7. "Vsakič, ko si to želim? Moji orgazmi trajajo nekaj minut, vse dokler stimulacija traja, zato ni tako težko. Moram se le dotikati svojega klitorisa. No, na tej točki mi je običajno vseeno, saj če je on tik pred tem, da mu pride, sem ga jaz tako ali tako že vsaj enkrat doživela in se zato raje osredotočim nanj."

8. "Zelo redko. Morda dvakrat v zadnjih dveh desetletjih, odkar sem seksualno aktivna."

Najboljši nasveti, da bosta v analnem seksu OBA noro uživala

9. "Morda maksimalno 10 % časa? In zgolj v enem specifičnem položaju. V kolikor doživljaš večkratne orgazme, je definitivno lažje, kot pa če imaš na voljo zgolj en 'poskus'. Ko se zgodi, je sicer čudovito, ni pa to bistvo."

10. "V razmerju sem že šest let. Zgodilo se je le enkrat, in to pred kratkim!"

11. "Z možem jih imava precej pogosto. Ne zgodi se vsakič, ampak nekje 20–30 % časa."

12. "Še nikoli nisem, in verjetno tudi ne bom, skupaj s partnerjem doživela orgazma."

Orgazem NA DAN odžene zdravnika stran (in TO je razlog!)

13. "Pravzaprav precej pogosto. S partnerjem sva precej usklajena med seksom, pri tem nama pomaga tudi to, da naju oba vzburja to, ko je drugi vzburjen. Nekje 70 % orgazmov sem doživela skupaj z njim."

14. "Ne pogosto. Zgodilo se je le nekajkrat. Imam 46 let."

15. "Morda enkrat od štirih. Sva zelo kompatibilna in jaz doživljam ogromno orgazmov. Običajno je to razlog, zakaj pride tudi njemu."

16. "Stara sem 25 in s fantom sva skupaj nekaj več kot pet let. Skupaj nama je prišlo morda manj kot 10 krat od stotih (tisočih?) seksov."

Preberi še: Si vedela? Njegov najljubši seks POLOŽAJ ti razkriva, kakšen je v razmerju

Priporočamo tudi: "Vem, da me žena vara, a jaz jo še vedno ljubim - kako naj se soočim z njo?" (izpoved Slovenca)