Si vedela? Njegov najljubši seks POLOŽAJ ti razkriva, kakšen je v razmerju

Jaaaaa, št. 3!!!

Si vedela? Njegov najljubši seks POLOŽAJ ti razkriva, kakšen je v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2021

Ko gre za kakšno "moško" zadevo, bodo govorili v nedogled, a ko gre za čustva, naenkrat utihnejo. 

No, na srečo lahko s pomočjo njegovih gibov – beri: položaja med seksom – in obnašanja (še posebej med rjuhami!) ugotoviš ogromno, ampak res ogromno stvari. Med drugim tudi to, kakšen je v resnici v razmerju.

1. Ves čas te poljublja

V kolikor te tvoj dragi med seksom ves čas poljublja in hrepeni po tem, da mu jih vrneš tudi nazaj, to pomeni, da želi, da se počutiš zaželeno in ljubljeno. Prav tako s tem želi v tebi vzbuditi poželenje.

Kar zate ni slabo, a vendar lahko takšno obnašanje razkriva njegovo živčnost in negotovost – ker ni prepričan, kako naj ti drugače ustreže.

Če med poljubljanjem počne TO, te ima iskreno rad

Aja in smo že povedali, da je njegov najljubši položaj karkoli, kar vključuje ogromno dotikanja in nežnosti?

2. Intenzivno te gleda

Moški sicer nimajo radi dolgih prediger, božanja ali očesnega stika s puncami, za katere jim ni mar.

Če torej najraje seksa v položaju, v katerem te lahko gleda naravnost v oči (hkrati pa se ti še nasmiha), to pomeni, da do tebe čuti veliko več kot samo telesno privlačnost.

Fantje, naše vagine obožujejo, če jim počnete TOLE!

3. Po duši je romantik

V kolikor se te tvoj partner ves čas trudi presenetiti z romantičnimi večeri in večerjami ob svečah, potem si prava srečnica! Če zna ustvariti takšno vzdušje oziroma vzdušje, ki ti odgovarja in te vzburja, potem točno ve, kaj si želiš.

Tvoj moški je čustven in zna s čustvi, zato najraje seksa v položaju, med katerim ti lahko posveti vso pozornost (beri: obožuje, ko te oralno zadovoljuje). 

TO bo moški med seksom počel LE, če te resnično ljubi ❤️

A vendar, če boš želela seksati na kakšnem nenavadnem mestu, tj. začiniti vajino seksualno življenje, boš žal morala biti ti tista, ki bo dala pobudo. Pa kaj, a ne? :)

4. Zvest ti je

Če večino časa želi prakticirati misionarski položaj, pomeni, da ti je zvest in da se zmeraj lahko zaneseš nanj. V kolikor si želiš resno, dolgotrajno razmerje, je on nedvomno pravi tip zate!

5. Obožuje, ko si zgoraj

Mu je všeč, ko si med seksom ti zgoraj? Potem to pomeni, da ve, kaj dela in kaj želi. Ta položaj namreč v njem ustvarja še večje poželenje, hkrati pa ti s tem kaže, da želi, da tudi ti uživaš – ker imaš popoln nadzor nad dogajanjem med rjuhami. Zato preprosto uživaj!

Imaš vročo zgodbo, ki bi jo rada delila z nami? Oddaj jo TUKAJ.

Preberi še: TOP 4 seks položaji, pri katerih imaš nadzor TI (št. 2 mu bo NORO všeč!)

Priporočamo tudi: 8 preprostih načinov, kako lahko rešita zakon v SAMO 2 minutah