Najboljši nasveti, da bosta v analnem seksu OBA noro uživala

Analni seks je lahko izjemno čudovita izkušnja, vendar je pogosto narobe razumljen in zato zastrašujoč. In NE, uživanje v analnem seksu ne pomeni da je fant gej, temveč preprosto samo, da oba uživata v analnem seksu ... kar z vsemi živčnimi končiči, ki so locirani v anusu, sploh ni presenetljivo.

Najboljši nasveti, da bosta v analnem seksu OBA noro uživala (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2021

Povsem razumljivo je, da si sprva nekoliko zaskrbljena, zato smo pripravili nekaj napotkov, ki ti bodo pomagali olajšati morebitne strahove, saj je sproščenost ključnega pomena.

Da bi v analnem seksu kar se da uživala, je potrebno k zadevi pristopiti z nekoliko previdnosti. Sprva gre namreč predvsem za občutek nelagodja (ne bolečine, temveč nelagodja), ki pa se že kmalu razvije v nekaj povsem čudovitega.

Higiena

Očisti se. Ena prvih stvari, pri kateri smo ljudje pazljivi, je faktor čistoče. To kar si videla v porničih ali spontanem analnem seksu, je zgolj fantazija. Igralke in igralci se pripravijo na analne posnetke, prav tako kot se moramo nanje pripraviti navadni smrtniki. Priprave lahko vključujejo vse od ekstremov kot je post dan pred seksom in absolutno vključuje analno izpiranje na D dan.

Izpiranje je varno in enostavno. Lahko kupiš klistir ali cevko za izpiranje. Če boš uporabila klistir, ga napolni s toplo vodo, vstavi in izloči. To ponovi nekajkrat, vse dokler izločena tekočina ni povsem čista. S tem boš poskrbela za eno skrb manj, veliko bolj boš sproščena in pripravljena na akcijo.

Vlaženje

Uporabi lubrikant. Vsak potrebuje dodatno vlaženje za analni seks. Med tem ko se vagina navlaži sama, se anus ne in absolutno potrebuje lubrikant. Pozabi na to, da si videla, kako moški v porniču pljuva po ritki neke porno zvezde, predno ga da noter.

Kot prvo je lahko prej nanesla lubrikant na vodni osnovi in katerega slina le redehidrira. Kot drugo je ona seksualni atlet, kar ti verjetno nisi, in nenazadnje se je nanašanje ogromnih količin lubrikanta definitivno zgodilo pred snemanjem.

Geli in lubrikanti ustvarijo oblazinjen občutek, zaradi česar so idealni za analni seks. Čeprav si morda že slišala za uporabo desenzibilikacijskih lubrikantov, pa teh ne priporočamo.

Desenzibilikacija tvoje ritkice ne bo pomagala pri sprostitvi in ker ti produkti omrtvičijo živčevje, ne boš čutila bolečine ali neudobja.

Bolečina pa je pomembna, sej je naravno opozorilno sredstvo, ki ti pove, kdaj je nekaj narobe, še preden gredo stvari predaleč. Z omrtvičenjem tako tvegaš resne poškodbe delikatnih analnih tkiv.

Vzburjenost

Bodi pohotna. Pomembno je, da si noro vzburjena, zato se pripravi z obilo predigre. Posvetita se drug drugemu, vključita masažo ali vroče dotike, dovoljeno je vse, dokler te to vzburja.

Prav tako stimulirajta predele okrog anusa, še preden vanj potopi prste, igračko ali penis. Anus je zelo občutljiv, zato ga je potrebno pripraviti na penetracijo. Če nisi povsem pripravljena, sproščena in vzburjena se bo ta zaprl kot školjka in občutila boš samo veliko nelagodja.

Analni čepki

Eksperimentiraj z analnimi čepki. So namreč odličen pripomoček, ki te pripravi na analni seks. Lahko si ga vstaviš sama ali pa ti ga vstavi partner kot del predigre. Preizkusi različne oblike, velikosti in materiale, da okriješ kateri ti najbolje ustreza.

Analni čepek lahko nosiš tudi čez dan, saj te bo ohranjal v vzburjenem stanju. Ko ga odstraniš, bo tvoja ritka bolj pripravljena na sprejemanje. Ne skrbi, ne bo se raztegnila, le mišice bodo bolj sproščene, prav kmalu pa se bo vrnila v svoje prvotno stanje.

Vse pod kontrolo

Začnita počasi. Uporabi prste ali majhno analno igračko. Naj traja kolikor dolgo potrebuješ, da se povsem sprostiš. Če ti danes ne uspe, ne skrbi in poskusi kak drug dan.

Eksperimentiraj z različnimi položaji. V sedečem položaju se lahko vsedeš na njegov penis in sama kontroliraš hitrost. Če sta v pasjem položaju, naj on miruje, ti pa se nasadi nanj. Občutek kontrole je še en dober način, da izgubiš strah in se sprostiš.

Sproščene mišice

Potisni. Čeprav se morda zdi protislovno, potiskanje sprošča mišice. Poskusi. Ko pritisneš ali stisneš, se mišice zategnejo, ko potisneš, se sprostijo. Če si skoraj že tam, ampak nekako še ne 'uspeva', poskusi, tik predno se dokončno vdaš, še potiskati proti objektu, ki vstopa v tvojo zadnjico.

Potiskanje je še en razlog zakaj je izpiranje pred analnim seksom potrebno - pomagalo ti bo, da se boš sprostila, in hkrati zagotovilo, da se ne bi pojavilo kaj nepričakovanega.

Dodatna zaščita in previdnost

Razmisli o rokavicah. Te lahko preprečijo neudobje in praske, ki se lahko pojavijo zaradi nohtov, hkrati pa zagotavljajo svilnato gladko površino, ki odlično deluje z lubrikantom. Pazi, da ne uporabiš lubrikanta na oljni podlagi, saj bo olje razgradilo lateks.

Rokavice zagotovijo tudi enostavno čiščenje, saj jih enostavno slečeš in vržeš stran. Bodi premišljena glede uporabe oljnih lubrikantov, saj so ti pogosto redki in lahko kapljajo ter s tem prenašajo bakterije tja, kamor ne spadajo.

Reci ne seksu, ki vodi direktno iz anusa v vagino. Nikoli ne stori tega brez uporabe kondomov, ki jih obvezno zamenjaš pred prehodom med odprtinama. Prav tako velja previdnost, da umije svojega korenjaka, s katerega sta odstranila kondom, če namerava nadaljevati s penetracijo v vagino.

Vredno je poskusiti

Če te torej ideja o analnem seksu vzburja, poskusi, kupi lukrikant, pripravi svojo ritko, razmisli o analnem čepku, se vzburjaj, igraj se s položaji in si vzemi čas.

Analni seks je izredno prijeten za veliko moških in žensk ter definitivno ena tistih aktivnosti, ki jo gre najprej preizkusiti, preden lahko zares rečeš, da ni zate.

Preberi še: Ženske o analnem seksu brez dlake na jeziku ali pa odličen članek To žensko popelje do nebeških užitkov!