"Kako naj partnerja naučim, da me pripelje do vrhunca?" (nasveti žensk, ki ga VEDNO doživijo)

Četudi mu sprva ne uspe, nič hudega! Tole so nasveti iz prve roke, ki mu bodo pomagali, da več nikoli ne boš ostala brez velikega O. 😉

"Kako naj partnerja naučim, da me pripelje do vrhunca?" (nasveti žensk, ki ga VEDNO doživijo) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2022

Preden ti razkrijemo skrivnost do orgazma, si zapomni, da ta nikoli ne bi smel biti "končni cilj" pri seksu. A glede na to, da ni nobena skrivnost, da ga ženske doživimo občutno krat manj kot moški, je to nekaj, o čemer se je potrebno pogovarjati. In to veliiiko pogosteje.

Uporabnice portala Reddit razkrivajo, kako partnerja naučiti, da te bo vedno pripeljal do orgazma.

Gotovo že veš, da je komunikacija ključ do dobrega seksa in posledično orgazma, tukaj pa je še nekaj nasvetov žensk, ki ga vedno (!) doživijo:

1.

"Povej mu, kaj ti je všeč, in naj ti ne bo nerodno. S tem ga boš naučila, kaj deluje pri tebi – le kako bi pa sicer lahko vedel?"

2.

"Vzamem njegove roke in mu pokažem, kaj mi je všeč + uporabim telesno govorico. Občasno mu tudi, tako mimogrede, navržem, kaj me vzburja."

Preberi tudi: Moški, želimo si, da bi nam med seksom pogosteje počeli TO!

3.

"Komunikacija je pri takšnih stvareh ključ. Tvoj partner nikoli ne bo vedel, če mu tega ne boš jasno povedala. Ti nekaj ni všeč? Reci: 'Ej, morda bi lahko probala tole' ali pa 'Morda lahko probava na tak način.' Pri seksu je lepo ravno to, da nikoli ne rabi biti 'popoln' in njegov namen je, da je obema prijetno."

4.

"Potrebovala sem več kot eno leto, da sem partnerja naučila. Poleg slednjega je pomembno tudi, da sta oba potrpežljiva. Sčasoma vama bo uspelo, a enako pomembno je, da se znata sprostiti in pustita, da se zgodi, kar se pač bo."

Te morda zanima tudi: EDINI položaj, ki žensko pripelje do orgazma v TREH MINUTAH!

5.

"Lahko mu poveš med sekstanjem. 'Želim si, da mi nežno drgneš to in to' in podobne stvari."

6.

"Skupna masturbacija. Ti se boš naučila, kaj vzburja njega, on pa, kaj vzburja tebe. Komunicirajta v smislu: 'resnično mi je všeč, ko mi ... Aja in ali lahko naslednjič preskočiva ..."

Priporočamo še: 5 razlogov, zakaj bi morala REDNO masturbirati, četudi sta že poročena

7.

"Lahko mu tudi pokažeš, kako samo sebe privedeš do orgazma, četudi mu boš samo razložila gibe, ki jih počneš (levo, desno, kroženje, vzorci in podobno), koliko prstov uporabiš in tako naprej. Še ena opcija, ki jo sama uporabim, ko je to potrebno, je da vzamem njegove prste, jih nastavim tam, kjer želim, in pokažem gib. Vse njegove skrbi, da mu ne bi uspelo, bodo kmalu izginile, ko bo videl, kako zelo uživaš v tem, kar počne!"

Preberi še: Moški soglasno priznali, kaj jih PRIVLAČI veliiiko bolj kot tvoje OBLINE (si vedela?)

Priporočamo tudi: Če te tvoj moški objema TAKO, te ima iskreno rad ❤️