Če te tvoj moški objema TAKO, te ima iskreno rad ❤️

Različni objemi lahko ogromno povedo o tem, kaj neka oseba čuti do tebe. Spodaj preveri, koliko mu pomeniš glede na način, na katerega te objema. 🥰

Če te tvoj moški objema TAKO, te ima iskreno rad ❤️ (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2022

Če si prebrala naš članek z naslovom Kaj to, kako se objemaš, pove o tebi?, potem dobro veš, kaj vse lahko objem pove o določeni osebi.

Kako pa te objame fant, ki želi s teboj ostati za vedno? To so vrste objemov, ki ti povedo, na kateri stopnički se trenutno nahajata:

Objem z eno roko

Če te objame z eno roko okoli ramen, je to ... jah, realno je to boljše, kot noben objem. 😅 Moški so včasih nekoliko sramežljivi in negotovi – in čeprav se zdi še tako čudno, je popolnoma možno, da preprosto ni dovolj pogumen, da bi te pošteno objel. Še posebej, če sta se šele spoznala.

Ta objem torej nujno ne pomeni, da mu nisi všeč, a vendar hkrati lahko pomeni prav to. Tvoja naloga je zdaj, da to ugotoviš!

Enostavno trepljanje po hrbtu

Na tak način moški objema tudi svoje moške prijatelje, zato žal tukaj kakšnih pretiranih čustev ni za pričakovati. Prepričan je, da si čisto kul oseba in da sta zelo dobra prijatelja, to pa je vse.

Objem na hit'rco

Na primer takšen, kot sicer objameš mamo, ko se pozdravita. Vsekakor je tak objem prijeten in oddaja prijateljsko energijo, a vendar ni prav posebej romantičen.

Gre za to, da ti na hit'rco pokaže, da mu je v tvoji družbi prijetno. S tem ti sporoča, da si mu všeč in da bi se morala pogosteje družiti.

Preberi še:

Dolgi stisk in božanje po hrbtu

Lahko, da je samo tvoj zelo dober prijatelj ali pa je zaljubljen vate ... No, ali pa oboje. Vsekakor je vesel, ker te vidi. Zelo sta si blizu, ampak kaj pravzaprav to pomeni?

S takšnim objemom ti sporoča, da si ena njegovih najljubših oseb. In da bi morala seksati. Mogoče. Saj veš, v kolikor morda ti to želiš ...

Objem z dvigovanjem

Ahhh ... V primeru, da slučajno še zmeraj ni tvoj fant, si to zelooo želi biti. Takšen objem namreč pomeni, da te je resnično pogrešal in je komaj čakal, da te objame.

Zato je popolnoma normalno predvidevati, da mu je resnično mar zate. Z objemom ti sporoča, da je njegovo življenje brez tebe precej brezvezno.

Objem, ki vodi v crkljanje

To je eden tistih, ko na primer skupaj gledata film in je med vama le nekaj centimetrov razmika. Takrat te nežno objame, saj ti želi biti še bližje. V bistvu gre za to, da ne glede na to, kako blizu sta, ti on zmeraj želi biti še bližje.

Takšen objem je eden tistih najbolj ljubkih in pomeni, da si mu resnično (ampak res zelo!) všeč.

Močan objem, medtem ko je njegova glava naslonjena na tvojo

V kolikor se vajini telesi pri tem objemu v celoti stikata, ti želi s tem sporočiti, da si zanj resnično posebna. Sta kot med in mleko, kot čebelica in cvetlica, kot maslo in marmelada ... S takšnim objemom ti sporoča, da te ima resnično rad in da je v to 100 % prepričan.

Vir: Cosmopolitan.hr

Gif: Giphy.com

Preberi še: Moški, želimo si, da bi nam med seksom pogosteje počeli TO!

Priporočamo tudi: "Možu dovolim, da seksa z drugimi ženskami, in TO je razlog" (iskrena izpoved)