Moški soglasno priznali, kaj jih PRIVLAČI veliiiko bolj kot tvoje OBLINE

Ko boš prebrala to, boš začela temu delu telesa posvečati veliiiko več pozornosti. 😉

Moški soglasno priznali, kaj jih PRIVLAČI veliiiko bolj kot tvoje OBLINE (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2022

Stavimo, da si tudi ti večino let svojega odraslega življenja živela v prepričanju, da moške najbolj zanimajo ženske obline.

No, v resnici jih zanimajo bolj "krivine". 🤭

Namreč, kot ugotavlja Cosmopolitan.hr, bujni valoviti (ali kodrasti) lasje oziroma po drugi strani negovani dolgi in ravni lasje pritegnejo pozornost kar 74 % moških.

In to veliiiko prej, kot tvoje mini krilo ali globok dekolte.

Nekje 44 % moških pravi, da so negovani lasje prvo, kar opazijo na ženski, kar 60 % pa jih je razkrilo, da bi raje bili v razmerju z žensko, ki ima bujne lasje, kot pa s tisto, ki ima bujni dekolte.

Razen las, moški sicer največ pozornosti namenijo še očem in nasmehu.

To je to, punce! Veste, kaj je potrebno narediti, v kolikor še niste naletele na ta pravega. 😉 Poskrbite za svoje lase, lep nasmeh in tisto iskrico v očeh.

Preberi še:

Še preden pa zaključimo, s teboj delimo fantastičen trik, da bodo tvoji lasje rastli (še) hitreje!

Gre za preprost trik, za katerega potrebuješ samo krtačo!

Za mnogo ljudi je česanje las hitro opravilo, ki ga običajno opravljamo v jutranjih urah, ko se nam najbolj mudi. Opravimo ga torej en, dva, tri in največ, kar smo naredili za svoje lase, je nakup kvalitetne krtače.

A česanje je v resnici precej bolj pomembno, kot morda misliš!

Torej, prvi korak je v resnici nakup res odlične in kvalitetne krtače za lase. To je nujno! Brez tega si boš lase samo poškodovala, česar pa seveda nočeš. Posvetuj se tudi s tvojim frizerjem, ki ima zagotovo na zalogi kakšno krasno krtačo za lase. 

Česanja se loti previdno, nikar ne hiti. Ponovno, res ne želimo poškodovati tvojih las. Češi se dvakrat na dan in že po 2 tednih boš videla razliko!

Česanje povzroči stimulacijo lasišča in pomaga k boljšemu izločanju sebuma (ali po domače loja), ki bo tvojim lasem pomagal, da bodo lepo svetleči.

Hkrati se ti bodo lasje okrepili in raaaaaastli! 😍 Tvoje česanje naj traja nekje 3-5 minut, lase pa lepo loči na enakomerne pramene in vsakega posebej razčeši od lasišča, pa vse do konic.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Če te tvoj moški objema TAKO, te ima iskreno rad ❤️

Priporočamo tudi: Osebe, rojene s temi 4 lastnostmi, najhitreje najdejo svojo sorodno dušo