Te zanima, kakšen je kot ljubimec? Njegov PENIS ti bo o njem razkril čisto vse!

Tako je, odgovori na čisto vsa vprašanja se skrivajo v ... njegovih spodnjicah!

Te zanima, kakšen je kot ljubimec? Njegov PENIS ti bo o njem razkril čisto vse! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2022

Preveri, kaj ti o njem pove oblika in velikost njegovega penisa:

Gospod Dolgin

Daljši in tanjši od povprečnega, koža ima močno pigmentacijo, testisi pa visijo nizko, so težki in temnejše barve.

Gospod Dolgin je tradicionalni tip moškega, ki v glavnem izbira misionarski položaj ali položaj žličke – razen v primeru, da ga kdo spodbudi k čemu drugemu. Obožuje počasen seks in je odličen v predigri. Rad počaka, da doživiš orgazem pred njim. V vsem je pravi džentelmen in izvrsten partner, v kolikor imaš rada tradicionalno delitev vlog na moške in ženske.

Ne velikost penisa in veščine, moške pri seksu najbolj skrbi TO (+ kako mu lahko pomagaš)

Gospod Banana

Dolg in raven. Proti vrhu postaja ožji in pogosto je ukrivljen v levo ali desno, kot banana. Testisi so čvrsti in visoko pozicionirani.

Gospod Banana je rojen vodja, ki rad prevzame nadzor v svoje roke – tako v postelji kot zunaj nje. Bolj kot razmerje ga zanima kariera. Uživa v družbi žensk. A pozor – zelo težko se upre izzivom. V kolikor si tudi sama ambiciozen tip osebe in ti je kariera na prvem mestu ter iščeš malo zabave brez večjih obveznosti, potem je on odličen partner zate.

Strokovnjaki enotno: TA velikost penisa NAJPOGOSTEJE pripelje žensko do orgazma (bi si mislila? 🤯)

Gospod Debeluh

Krajši od povprečja in nenavano širok z veliko in okroglo glavico, ki ga krasijo veliki, nihajoči se testisi z grobo kožo.

Gospod Debeluh je prepričan, da so njegovi prijatelji pomembnejši od poslovnega uspeha in zna biti zelo trmast. Po duši je še zmeraj otrok in si želi nekega dne imeti družino. Sicer pa je kreativen in pozoren ljubimec. Popoln seks je zanj tisti ob svečah, in to po večerji s prijatelji, ki sta jo sama pripravila. Če se rada družiš z njegovimi prijatelji tako pogosto, kot se sam, bo zate odličen partner.

TOP 5 položajev za MAKSI orgazem glede na njegov PENIS (oblika in dolžina)

Gospod Škratek

Manjši in tanjši od povprečja, po površini gladek in s čvrstimi testisi.

Gospod Škratek ima skromno orodje, a vendar to ne pomeni, da bo izkušnja z kaj manj popolna. Njegov talent je šepetanje v uho. V svoji družbi je on tisti, ki je najbolj občutljiv in intuitiven, a vendar ima omejeno koncentracijo, zaradi česar zna biti nadležno tekmovalen. V kolikor si želiš ob sebi hkrati prijatelja in ljubimca, je on pravi zate.

Vir: Cosmopolitan.hr

"Na najino poročno noč mi je penis vtaknil v napačno luknjo!" (brutalno iskren zapis ženske)