"Na najino poročno noč mi je penis vtaknil v napačno luknjo!" (brutalno iskren zapis ženske)

To je eden najbolj resničnih zapisov v zadnjem času, ob katerem se boš iz srca nasmejala! 🤣🤣🤣

"Na najino poročno noč mi je penis vtaknil v napačno luknjo!" (brutalno iskren zapis ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2022

Seks je lahko vroč, romantičen in preprosto dih jemajoč.

A prav tako je lahko tudi čuden, neroden in noro smešen.

V bistvu je rahlo podoben porodu. V enem trenutku pred vsemi zdravniki in medicinskimi sestrami nevede iz sebe iztiskaš kakec, že v naslednjem pa na svet prijoka čudež. Večino časa se kakanju med pritiskanjem preprosto ne moreš izogniti, zato ta čuden in neprijeten trenutek postane del porodne izkušnje.

Enako je pri seksu. Ne glede na to, kako močno se trudiš izogniti sramotnim ali neprijetnim trenutkom, se bodo ti vendarle zgodili. Tvoje prizadevanje je od začetka obsojeno na propad.

Ko se znajdeš v zadregi, se opomni, da nisi edina in da to ne pomeni, da si v seksu pogrnila na celi črti. Tukaj je nekaj čudnih in neprijetnih stvari, ki se bodo na neki točki pripetile vsakomur od nas:

Eden izmed vaju ni še povsem pripravljen.

Smo ljudje, ne stroji.

Nikoli se ne podaj v seksualno izkušnjo s pričakovanjem, da bo moški trd kot kamen in ženska mokra kot le kaj. Posameznikov seksualni odziv je odvisen od veliko dejavnikov; ni pošteno, da pričakuješ popolnost.

Pogovorita se ali pa se stvari lotita počasi. Ker – uganita, kaj? Normalno je, da ljudje nismo na vrhuncu svojih zmožnosti 24/7. 

Opolzka govorica, ki naleti na gluha ušesa.

V svojih 20-ih sem sovražila opolzko govorjenje. To preprosto ni bilo zame in niti en od partnerjev me ni mogel pripraviti do tega, da bi mi bilo všeč – ne glede na to, kolikokrat so mi v uho zašepetali seksi besedo.

Pri meni je to običajno imelo prav nasproten učinek, v trenutku sem se ohladila.

Se zgodi. Ne maramo vsi tega in prav tako ni nujno, da vsi partnerji vedo točno, kaj si želiš slišati. Potrudi se, da jim to daš vedeti na lep način in predvsem takrat, ko sta daleč od spalnice.

Seks lahko postane preveč divji.

Čeprav nam je večini všeč, ko seks (občasno) postane nekoliko grob, lahko hitro prestopimo mejo. Seveda je partnerju povedati, da naj upočasni tempo in se umiri, sila neprijetno opravilo, a hkrati je tudi nujno.

Naj vama bo raje za trenutek neprijetno, kot da tvegaš kakšno poškodbo.

Zvoki, oh, ti zvoki.

Če si kdaj gledala porniče, potem si gotovo lahko v spomin prikličeš marsikateri zvok, ki jih igralci spuščajo med seksom. Pa si vedela tudi to, da nekatere ustvarjalci porničev pogosto odstranijo? Ogabne zvoke zamenjajo s seksualnimi vzdihljaji ali pa jih prikrijejo s glasbo.

Kaj pa ploskajoči in piskajoči zvoki ter tisti, podobni prdcem, ki se dejansko zgodijo med seksom? No, to se pač dogaja vsem. Stik dveh golih teles, skakanje in porivanje, prepojeno z vsemi telesnimi tekočinami ... Hja, seks zna biti precej glasen. In to je povsem normalno.

Nervozno hihitanje.

Nekateri ljudje je prenesejo smejanja med seksom, vključno z mojim možem. Ob šalah in hihitanju med seksom se počuti nekoliko negotovo, zato ima raje bolj intimna in strastna dejanja.

Ampak ... Takšno je življenje. Ne glede na to, kolikokrat sem to že slišala, ko najini telesi ustvarita 'prdajoč' zvok, se bom vedno zasmejala. Ne morem si pomagati. Moj mož se je s tem naučil živeti in ve, da se ne smejim njemu; smejim se 'prdajočemu' zvoku. Smeh je zdrav, ne smemo vsega jemati tako resno.

On po nesreči vtakne penis v napačno luknjo.

Mislite, da je to nemogoče? Razmislite ponovno. To se je namreč zgodilo meni in še sreča, da sva se ob tem oba znala dobro nasmejati.

Kakšna je zgodba za tem? Moj mož je bil na najino poročno noč nekoliko 'pod dozo' in je po nesreči začel raziskovati napačno luknjo. Še zdaj se spomnim njegovega šokiranega pogleda, ko sem mu povedala: "amm ... malo preveč nazaj si zašel."

Bilo mu je resnično nerodno, a hkrati je bil dovolj pijan, da je hitro pozabil na svojo napako in nadaljeval, kot je prav. Ni me motilo, predvsem zato, ker sem to pospremila s smehom, hkrati pa ga zdaj lahko zmeraj, ko postane preveč bahav glede svojih seksualnih veščin, opomnim na to.

Seks zna torej biti neroden, in to je v redu.

Nič ni vnaprej določeno in zapisano, je popolnoma človeška izkušnja. Vse te neprijetnosti, ki nas spravljajo v zadrego, namreč delajo tako življenje kot seks vznemirljiv in zabaven.

Po predlogi Bradlee Bryant

Preberi še: "S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico)

Priporočamo tudi: Kakšno obdobje BREZ seksa je PREDOLGO? Strokovnjaki PRESENETILI s podatki (ki resno vplivajo na zvezo!)