"S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico)

“Bili sva tako navdušeni, da sva se takoj po nakupu odpravili v hotelsko sobo!”

"S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2021

Pravijo, da prijateljstvo ne pozna meja, in tale zgodba to zagotovo potrjuje. 🙊

“S prijateljico sva se to poletje odpravili v Francijo. Bilo je zelo lepo, a mislim, da se lahko obe strinjava, da je bilo daleč najlepše v erotični trgovini, kjer sva si kupili svoj prvi vibrator. Obe imava precej radovedni mami, ki večkrat brskata po najinih predalih, zato si doma ne moreva privoščiti seks igračke.

Nisva mogli verjeti, koliko ponudbe je ponujala erotična trgovina. Za nekatere igračke sploh nisem vedela, čemu so namenjene. Videli sva tudi nekatere naprave, ki so izgledale zelo, ampak zares zelo, boleče. Na koncu sva se odločili za klasičen viola vibrator. Bili sva tako navdušeni, da sva se takoj po nakupu odpravili v hotelsko sobo!

Najprej je bila na vrsti ona. Zaprla se je v kopalnico in si prižgala glasno glasbo ter mi naročila, da tudi jaz v sobi televiziji do konca zvišam volumen, da je ne bom slišala, ona pa ne mene. Trajalo je dobrih 15 minut, da je prišla iz kopalnice.

“In?” sem z zanimanjem vprašala v trenutku, ko je stopila v sobo.

“Ej, ful fajn,” je odgovorila ona in mi dala vibrator v roko ter mi namignila, da ga je lažje uporabiti sede v tuš kabini.

Priznam, da sem bila kar malo živčna. Zaprla sem se v kopalnico, si predvajala glasno glasbo in se usedla na tla velike tuš kabine. Z vibratorjem sem si najprej masirala ščegetavček, nato pa sem ga vstavila noter. Občutek je bil...zanimiv. Ni bil tako dober, kot pravi seks, a hkrati veliko boljši od običajnega samozadovoljevanja z roko.

Ni trajalo dolgo, preden sem doživela orgazem. Vibrator je nato postal dober sopotnik na najinih počitnicah v Franciji, zato nama je bilo kar malce težko, da sva ga ob odhodu morali pustiti v hotelski sobi. Mislim, da je skrajni čas, da si skupaj kupiva stanovanje, kjer bova lahko imeli vse seks igračke tega sveta!”

Preberi še: "Med počitnicami s prijateljico sem zanosila z drugim moškim" (izpoved poročene ženske)

Priporočamo tudi: "Ljubim svojo ženo, a ne morem prenehati razmišljati o njeni seksi ..." (izpoved moškega)