"Med počitnicami s prijateljico sem zanosila z drugim moškim" (izpoved poročene ženske)

"Z možem sva bila intimna še isto noč, ko sem se vrnila domov z oddiha, zato bi otrok lahko bil tudi njegov. Ampak ali naj mu povem, da obstaja možnost, da ni?"

"Med počitnicami s prijateljico sem zanosila z drugim moškim" (izpoved poročene ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2022

Mož mi je rekel, naj se na počitnicah s prijateljico popolnoma sprostim, zato sem to tudi storila – in se domov vrnila noseča z otrokom, ki je morda od drugega moškega.

Popolno zaprtje države je terjalo svoj davek. Že zelo zgodaj so me odpustili iz službe, zato sem pristala doma in skrbela za najina otroka, medtem ko je mož delal.

Star je 42, jaz pa jih imam 36. Skupaj imava dva otroka, stara pet in tri leta. Bilo je naravnost izčrpljujoče. Ni bilo dneva brez tantrumov in joka.

"Porival me je tako močno, da sem še mesec dni obiskovala fizioterapevta!" (nora izpoved Celjanke)

Ena izmed mojih prijateljic se je pravkar razšla s fantom, s katerim sta bila v zvezi tri leta in ker so se omejitve počasi sproščale, se je moj mož strinjal, da lahko grem z njo na Portugalsko na oddih.

Tako sva se vkrcali na letalo in odpotovali. Vsak večer sva se odpravili v isti bar, kjer sva flirtali z moškimi, nato pa odšli v klub. Prvih nekaj noči sem se lepo obnašala, nato pa sem spoznala nekega moškega.

Bil je izredno samozavestnen, skoraj aroganten, a vendar dovolj čeden, da mu je bilo opravičeno.

Dala sem mu jasno vedeti, da sem poročena, ampak ga to nič kaj ni omejevalo, da bi še naprej flirtal in se drgnil ob mene na plesišču.

Ko smo se tako ob štirih zjutraj odpravljali domov, sva se ustavila na plaži. Nagnil se je naprej, da bi me poljubil. Nisem ga ustavila. Že kmalu zatem sva seksala, in to kar tam na peščeni plaži.

'Bila sem vodička SEKSI Avstralca, in njegova najljubša znamenitost je bila moja VAGINA' (SEKSI zgodba Ljubljančanke)

Počutila sem se grozno. Nikakor nisem oseba, ki bi varala in spala okoli z moškimi. A vendar mi to ni preprečilo, da se ne bi tudi naslednji večer odpravila k njemu v sobo.

Rekla sem si, da je to okej, saj gre le za seks brez čustev.

S prijateljico sva se strinjali, da bo to najina majhna počitniška skrivnost. Poznava se že več kot 20 let, zato sem vedela, da ji lahko zaupam.

No, mesec kasneje pa sem spoznala, da mi zamuja menstruacija. Nosečniški test je potrdil moj najhujši strah. Bila sem noseča.

Z možem sva seksala še isto noč, ko sem se vrnila domov z oddiha, zato bi otrok lahko bil tudi njegov. Ampak ali naj mu povem, da obstaja možnost, da ni?

Vir: thesun.co.uk

"Imel sem vazektomijo ... Zadnjič pa sem v košu v kopalnici našel nosečniški test" (šokantna izpoved moškega)