"Ljubim svojo ženo, a ne morem prenehati razmišljati o njeni privlačni ..." (izpoved moškega)

"Vem, da sva sorodni duši in po vseh teh letih se ob njej še zmeraj počutim kot do ušes zatreskan najstnik. Vendar pa ..."

"Ljubim svojo ženo, a ne morem prenehati razmišljati o njeni privlačni ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2022

Obožujem svojo ženo, ampak kako naj se znebim poželjivih misli, ki jih imam o njeni sestri?

Sem srečno poročen moški, ki prisega na monogamijo. S svojo čudovito ženo sem poročen že 17 let in si želim, da tako tudi ostane. Najino seksualno življenje je fantastično, pa čeprav sva občasno imela kakšne zdravstvene težave. Oba sva v svojih srednih 40-ih.

Resnično jo ljubim in si ne predstavljam življenja brez nje. Ona je moja najboljša prijateljica, moja ljubimka, moja žena. Brez nje bi najverjetneje propadel in bil grozno nesrečen.

Vem, da sva sorodni duši in po vseh teh letih se ob njej še zmeraj počutim kot do ušes zatreskan najstnik.

Vendar pa obstaja ena težava. Moja žena ima sestro, ki je 10 let mlajša od nje in izjemno fizično privlačna, čeprav nima takšne osebnosti in ni edinstvena kot moja žena.

Tudi ona je že bila poročena in ločena ter ima enega otroka.

Opažam, da me močno seksualno privlači, a vendar gre pri tem za čisto poželenje.

Glede tega sem se enkrat celo pošalil s svojo ženo o tem, da bi lahko imeli trojčka, ampak ni bila za to, kar seveda spoštujem. Oba dava precej na moralne vrednote in sva konservativna.

Ne želim si pokvariti tega, kar imava z ženo. Njena sestra sicer ne ve, da tako čutim do nje in na srečo ne živi v naši bližini. Zdi se, da moje žene to, da me njena sestra privlači, ne moti.

Pa vendar – kako naj se znebim teh poželjivih misli, ki jih imam?

Vir: mirror.co.uk

Preberi še: 'Kako naj se samozadovoljujem, če nisem nikoli sama doma?' Strokovnjaki svetujejo ...

Priporočamo tudi: "Babica me je ujela med seksom v kuhinji, ker je želela ..." (nerodna SEKS izpoved Mariborčana)