"Sredi noči sem se zbudila in otrpnila, ko sem ugotovila, da moj mož ..." (pretresljiva izpoved)

13. 5. 2024
"Sredi noči sem se zbudila in otrpnila, ko sem ugotovila, da moj mož ..." (pretresljiva izpoved) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Naenkrat sem začutila ostro, neprijetno bolečino."

"Moj mož je prepričan, da ker se nahajava v dobrem razmerju, ni nič narobe s tem, da seksa z mano, medtem ko spim. Resnično ima rad analni seks in čeprav mu z veseljem ugodim, sva imela v preteklosti težave. Skušal je namreč seksati z mano brez kakršnekoli predigre ali uporabe lubrikanta, zaradi česar me je močno bolelo. Povedala sem mu, da mi na tak način seks ni všeč in da mora biti do mene malo bolj obziren. Običajno ga analni seks zanima bolj, ko je pijan.

Ne spreglej:

Stara sem 38, on pa 42, skupaj sva pet let. Pred kratkim, ko sva se vrnila domov z enega krsta, sva začela z vaginalnim seksom, nakar sem naenkrat začutila ostro, neprijetno bolečino. Vame je začel prodirati analno. Kar otrpnila sem, on pa je kljub temu nadaljeval. Preteklo noč sem se zbudila sredi noči in ugotovila, da me poriva odzadaj. Ponovno sem otrpnila, srce mi je začelo divje razbijati. Nič mu nisem rekla, pa tudi on meni ne. Na nek način se počutim posiljeno."

OMG, kaj bi ti naredila v tem primeru? 😳

Vir: thesun.co.uk

Morda te zanima še: "Odkar se je ločila, moja mami ves čas počne TO - počutim se nelagodno" (izpoved Slovenke)

Preberi tudi: Ali trojček, ki vključuje tvojo prijateljico, res lahko uniči prijateljstvo? To so izkušnje tistih, ki so to storili