“Slekel mi je hlače in me polegel čez klop!” (preveri, kje je Slovenka doživela noro vročo akcijo)

21. 2. 2024
“Slekel mi je hlače in me polegel čez klop!” (preveri, kje je Slovenka doživela noro vročo akcijo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Bralka in njen fant sta bila tako potrebna, da nista zapravljala časa z iskanjem romantične lokacije.

"S fantom sva se nedavno udeležila vaške veselice, kjer mi je celo noč namigoval, da komaj čaka, da se vrneva domov, kjer bi uprizorila povsem svojo veselico. Njegova namigovanja so bila najprej bolj mile narave, nato pa so se vedno bolj stopnjevala.

Njegove besede so dosegle vrhunec, ko je medtem ko sva bila v množici ljudi, v moje uho zašepetal podroben opis tega, kar bi mi delal v postelji. Najbrž ne rabim poudarjati, da sem ob stavkih, ki so obljubljali poljube po celotnem telesu in njegove prste po mojih prsih in nožnici, popolnoma zardela in postala vzburjena.

Ne spreglej:

Veselico sva nekaj minut po temu zapustila in skoraj v teku prispela do bloka. Ker živiva šele v tretjem nadstropju, sva spoznala, da ne moreva več toliko zdržati. Še dobro, da sem s seboj imela ključe od kleti, kjer je bila majhna lesena miza in klopca. V trenutku, ko sva zaklenila vrata kleti in prižgala majhno svetilko v kotu prostora, mi je fant slekel hlače in me polegel čez klopco in si me vzel od zadaj. Ker sva bila oba tako vzburjena, sploh nisva potrebovala dodatne predigre.

"Fak, kako si huda. Kaj ti bom delal, fak," je govoril med tem, ko sva seksala. Priznati moram, da klopca ni bila preveč udobna, še posebej zaradi tega, ker je zaradi najinih intenzivnih gibov nekajkrat pošteno zaškripala. A na vse sem pozabila, ko je zgrabil moje lase ter nato vrat in ob tem vneto poljubljal moj hrbet.

Zaradi vroče akcije in njegovega porivanja se nisem ozrla niti na dejstvo, da je bila klet najbrž najmanj privlačen in romantičen kraj na svetu. In to dejstvo je očitno spregledal tudi on, saj mu je zaradi velike vzburjenosti kmalu prišlo. Nato sva se oba utrujena odpravila po stopnicah do stanovanja, kjer sva v dobrih petih minutah popolnoma izmučena zaspala."

Preberi še: Zapis šokirane Slovenke: "V žgečkljivem posnetku sem prepoznala svojega znanca"

Morda te zanima tudi: Kako lahko že zgodaj napoveš, da vajina zveza žal ne bo trajala? Bodi pozorna na teh pet znakov

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord