Zapis šokirane Slovenke: "V žgečkljivem posnetku sem prepoznala svojega znanca"

17. 2. 2024
Zapis šokirane Slovenke: "V žgečkljivem posnetku sem prepoznala svojega znanca" (foto: Profimedia)
Profimedia

"Šokirana sem, saj velja za zglednega človeka, uspešnega podjetnika." Ups! 😬 Kaj bi pa na njenem mestu naredila ti?

"A ste kdaj prepoznali kakšnega vašega znanca v  žgečkljivem filmu ali izvedeli, da jih snema in objavlja na onlyfans? Kaj si o takih ljudeh mislite? Kako bi lahko vplivalo to na njihovo kariero in ugled, če bi se izvedelo v javnosti? Sprašujem, ker sem pred kratkim izvedela za nekoga, da to počne z ženo, in imata sicer zakrita obraza, a določeni detajli ju izdajata v več posnetkih. Seveda sem preverila ali govorica drži in bila šokirana nad videnim. Nekoč je res omenil in tudi mene povabil k temu početju, takrat sem si pa mislila, da se šali in me preizkuša, v glavnem mu nisem verjela.

Šokirana sem, saj velja za zglednega človeka, uspešnega podjetnika, sedaj pa ugotavljam, da se s tem preživlja in tudi izbira žene je sedaj bolj logična.

A kako ti ljudje ne pomislijo, da bodo jutri njihovi otroci izvedeli za to? Morda družina, starši, prijatelji? Ne želim moralizirati, vsak počne, kar misli, da je zanj najbolje, a vseeno me zanima, zakaj takšna odločitev? /.../ Tako intimno početje objavljati na splet, kjer vaju, tako kot sem izvedela jaz, lahko prepozna in izve tudi kdorkoli drug od prijateljev, družine, ni nekaj, kar bi spadalo pod hvale vredno početje.

Moralo na stran, zanima me vidik, kaj porečejo bližnji? Ali je to kar javno znano, le jaz nisem vedela? /.../ Pa ta ženska, kako se bo počutila, ko se bo nekega dne razvedelo? Kaj bi rekli starši? A ne želi postati mama nekoč, kako bodo to otroci sprejeli? Slovenija je majhna, pravzaprav svet je majhen. Te stvari hitro zaokrožijo, sploh tako sočne informacije. Na to ni pomislita?

Na eni strani tako skrivnostna, zadržana, skromna, v resnici pa popoln razvrat in snemanje, pa objavljanje najbolj intimnega početja med dvema. Ne razumem. Čemu? Kaj pa dostojanstvo?

Če sem izvedela jaz, ve že vsaj 10 ljudi (kar jaz vem). Kako tem ljudem pogledaš potem v oči brez občutka sramu in ponižanja? Da je moški psihopat, še razumem, da pa žena na to pristane, pa ne. /.../ Saj me ne [obremenjuje, op. a,], sem le radovedna, kaj jima špila v glavi? Oba se delata namreč bolj papeška od Papeža. Potem pa to.

Bojim se, da jo izsiljuje, zato boga reva ne more proč, ampak to res ni moj problem. Lahko, da je le navadna prostitutka in ji to ustreza, kaj pa jaz vem, ne vtikam se. A je to kar pogosta praksa tudi pri nas? Si nisem mislila, da je to tako lepo sprejeto v družbi glede na teme na forumu in kritiziranje vseh, ki imajo profile na družabnih omrežjih o muckih in rožicah, kuhariji. /.../ Bi ju poklicala pa vprašala, če potrebujeta pomoč, če to počneta iz finančne stiske, pa se mi bolj dozdeva, da iz pogoltnosti.

Ta človek je mene obtoževal vsega možnega, sedaj se je pa izkazalo, zakaj, saj je svoje podlosti projeciral name. Vse, česar je mene obtoževal, tudi javno, pravzaprav ves čas dela on!

Takšni, ki se delajo največje angelčke, so na koncu najbolj gnjusni in nimajo prav nobene morale, ne zadržkov. Da prodajaš sebe in svojo ženo na spletu, svoje telo in intimo, medtem pa druge obtožuješ, da vse to prikriješ, je več kot podlo. Mene je res presenetilo in do teh dveh res nimam nobenega spoštovanja."

Zapis je bil objavljen na tem forumu.

Preberi še: "Porival me je tako močno, da sem še mesec dni obiskovala fizioterapevta!" (nora izpoved Celjanke)

Te morda zanima tudi: "Kako naj ga naučim, da me pripelje do orgazma?" (klic na pomoč Slovenke)

Ne spreglej: "Naletela sem na moževa sporočila drugi ... dobila sem vse, kar sem iskala" (izpoved prevarane Slovenke)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk