Kako lahko že zgodaj napoveš, da vajina zveza žal ne bo trajala? Bodi pozorna na teh pet znakov

17. 2. 2024
Kako lahko že zgodaj napoveš, da vajina zveza žal ne bo trajala? Bodi pozorna na teh pet znakov (foto: Profimedia)
Profimedia

Thank u, next 💕

Tvoja zveza pač ne bo zdržala, če te moti kako tvoj partner diha. Nekaterih stvari pa v zvezi ne moreš pričakovati. Ne glede na to kako zabaven je, ali kako izklesane so njegove trebušne mišice, ni nujno, da bo vajina zveza zdržala dlje od odprtega mleka v hladilniku. 

Kako pa lahko sploh veš, kakšni so znaki, da se zveza ne bo obdržala? Ali je način, kako partner drži pribor dovolj dober razlog, da se razideta? Načeloma je dovolj dober znak to, da če te prav vse moti na partnerju, zveza morda ni obetavna. V primeru dvoma, če še vedno nisi povsem prepričana ali bi mu povedala za vse krivice iz srednje šole, smo spodaj sestavile skrbno izbran spisek znakov, ki namigujejo, da zveza ne bo zdržala. 

Profimedia

1. Nista si zelo intimna

Intimnost ni le seks in če svojemu partnerju ne moreš zaupati stvari, ki te težijo, se zveza najverjetneje ne bo obdržala. Ni ti treba biti v zvezi, kjer se počutiš, da ne moreš biti sproščena, okoli partnerja pa se obnašaš kot izpopolnjena verzija same sebe. 

2. O ničemer se nimata pogovarjati

Nihče te ne obsoja, res lepe mišice ima in to je bilo prvo kar si opazila. Kasneje pa je lahko pomanjkanje komunikacije velik problem v zvezi. Ne samo to, da se hočeš pogovarjati o povsem običajnih vsakodnevnih stvareh, zelo težko bosta namreč rešila kakršnekoli težave, ki bi jih imela, če se o njih ne morata pogovoriti. 

3. Vajine vrednote so povsem drugačne

Vrednote so nam tako pomembne, da v partnerju iščemo nekoga, ki ima podobne. Zveze, kjer se načela ne skladajo, ponavadi ne trajajo prav dolgo, saj se glede tega nočemo prilagoditi. Povsem legitimno je, če se zaradi tega razideš s partnerjem. Kdaj sta si *pač* preveč različna. 

4. Veliko se kregata, že na začetku

Res ni romantično, ampak je samo opozorilni znak, da bežiš v drugo smer. V začetku zveze bi morala biti tako zaljubljena, da te ne bi smela motiti še njegova zoprna teta. Če se po dveh mesecih že kregaš, zveza nedvomno ne bo zdržala do prve obletnice. 

Ne spreglej še: 

5. Ne moreš mu zaupati 

Svojemu partnerju moraš zaupati, drugače je zveza nepoštena do njega (in do tebe). Nekdo okoli katerega moraš biti neprestano na preži, saj te skrbi, da te bo prevaral, ne bo moral nadomestiti tega, kar manjka že v začetku razmerja. 

Profimedia

6. Ne zna se ti prilagoditi

Ne zmore se prilagoditi tvojemu urniku, saj je njegov bolj pomemben? Gledal pa bi le Marvel filme in se ne bi potrudil niti toliko, da se pretvarja, da mu je všeč tvoj najljubši dokumentarec o serijskem morilcu? 

7. Občutek imaš, da ne ceni tvojega mnenja

Občutek imaš, da te polovico časa sploh ne posluša, v ostalih primerih pa je tvoje mnenje le povod za prepir, saj mora venomer obveljati njegovo. Veza z nekom s komer se ne moreš pogovarjati, tvojega mnenja pa ne vzame resno, se ne bo obnesla. 

Nisi edina, tudi nas zaslepijo izklesane mišice in bleščeč nasmeh. Na žalost pa kdaj prepozno ugotoviš, da ne mora spraviti skupaj niti dveh stavkov, v življenju pa ga zanimajo le fitnes in akcijski filmi. 

Te morda zanima še: Izvoli najboljši seznam pesmi za valentinovo, s katerim boš imela res romantičen večer ❤️

Preberi še: Si sploh vedela, zakaj moški pri snubitvi pokleknejo? TO je razlog!

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ