"Bojim se, da nisem dober v postelji" (+ 7 stvari, ki ga skrbijo, pa ti tega NIKOLI ne bo priznal)

1. 3. 2022
"Bojim se, da nisem dober v postelji" (+ 7 stvari, ki ga skrbijo, pa ti tega NIKOLI ne bo priznal) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo)
Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo

Ne glede na to, kako močno ga bodo te stvari mučile, ti tega ne bo priznal ...

... zato s teboj delimo najpogostejše stvari, ki se moškim vsakodnevno pletejo po glavi:

1. "Rad bi bil uspešnejši."

Vsi (ali pa vsaj večina) zmeraj težimo k napredovanju in ne glede na to, kako smo uspešni, si vedno želimo in menimo, da lahko dosežemo še več.

Neka raziskava je pokazala, da so najbolj zadovoljni tisti, ki so tiho in delajo. Kar pomeni, da so moški, ki pogosto izpostavljajo, kako uspešni so, napogosteje negotovi v svoj uspeh in precej nezadovoljni.

2. "Na sebi bi marsikaj spremenil."

Vsakdo izmed nas ima kakšen del telesa, s katerim ni najbolj zadovoljen, tudi moški. Morda nima ravno težav z viškom kilogramov, a vendar vsakič, ko se slači pred teboj, na skrivaj upa, da ne boš opazila pomanjkanja njegovega "six packa". Ali bicepsa. Ali neizklesanega hrbta.

Je velikost penisa genetsko pogojena? Znanstveniki pravijo TO (če si se morda spraševala)

3. "Ko mi pristopi nek otrok, da se z njim igram, si zaželim, da bi imel svojega."

Ne želi te prestrašiti in morda niti ni pripravljen na očetovsko vlogo, ampak on preprosto uživa v igri z malimi otroki in pravzaprav komaj čaka, da sam postane očka. Čeprav si tega morda v tem trenutku še ne želi.

4. "Spodnesla si mi tla pod nogami."

Le redki moški bodo to res iskreno priznali na glas (dekleta, v kolikor ste ujele takšnega, ga ne izpustite iz rok!), ampak v tebi obstaja nekaj, kar ga je popolnoma obnorelo in brez česar si več ne predstavlja življenja.

Kaj o moškem razkriva njegov najljubši SEKS položaj?

5. "Bojim se, da v postelji nisem ravno najboljši."

Ne glede na to, kaj ti je všeč, da ti počne in v čem uživaš, se bo on zmeraj spraševal, ali so tvoje reakcije in vzdihljaji popolnoma iskreni ali pa si ena najboljših igralk, kar jih je spoznal.

6. "Raje bi slišali, da ženska prva izpove ljubezen nam."

Razen v primeru, da je pijan ali pa si naletela na nepoboljšljivega romantika, je moškim nekoliko lažje reči "tudi jaz tebe", kot pa, da prvi rečejo "ljubim te".

Če med poljubljanjem počne TO, te ima iskreno rad

7. "Ne vem, kaj si naj mislim o tvoji družini."

Bodisi, da gre za prepogost stik s tvojo družino, bodisi je tvoj oče preprosto preveč zaščitniški do tebe ali pa je tvoja sestra nekoliko čudaška ... Čeprav tega nikoli ne bo priznal (ker se pač vmešavati ni primerno), ga en del tvoje družine skoraj zagotovo plaši.

8. "Pogosto nisem prepričan, ali naju čaka skupna prihodnost."

Ni razmerja, v katerem bi bila oba partnerja absolutno in vedno milijon odstotno prepričana v svojo zvezo. Večino časa je nor nate (tako, kot si ti nanj), a vendar bo tudi njega občasno prevzel sum v vajin obstoj, zvestobo in vse, kar spada v resno razmerje.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: "Moj fant me je prevaral z moškim" (iskrena izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Vzburja me, če si ga med seksom predstavljam z drugo - sem normalna?" (izpoved Slovenke)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ