"Vzburja me, če si ga med seksom predstavljam z drugo - sem normalna?" (izpoved Slovenke)

"Predstava o tem me res vzburja, postanem še bolj aktivna, po domače povedano 'podivjam', na tej točki po navadi seks postane še boljši ... Partnerju tega nisem povedala ... Nekako se bojim odziva, ki bi lahko bil negativen."

"Vzburja me, če si ga med seksom predstavljam z drugo - sem normalna?" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
26. 2. 2022

"Imam krasnega partnerja, skupaj sva dobra 4 leta, imava se res super, se ljubiva, spoštujeva in ceniva. Iz prejšnjega zakona imam deklico, ki jo je vzel za svojo in se prav tako tudi onadva super razumeta.

Sva v zgodnjih 30-ih, imava ok službo, v kateri sva zadovoljna, zasluživa nadpovprečno, skratka, nič nam ne manjka, zveza pa (kot rečeno) lepo napreduje, načrtujeva tudi naraščaj.

Seks je fenomenalen, še z nikomer se nisem tako ujela. Oba izgledava zelo dobro, skrbiva zase, skupaj se ukvarjava s športom. Me pa muči ena stvar.

Če/ko si ga med najinim seksom predstavljam, da seksa z drugo, me to ZELO vzburi in hitreje pridem do orgazma.

Ne gre za to, da bi si želela, da se to dejansko tudi zgodi, saj me misel na to potre. Gre za samo predstavo, kako bi izgledalo, če bi to počel z drugo. Včasih se vprašam, ali je takšna fantazija normalna?

Ljubim ga, kot nisem še nikogar, pri sebi zaznam tudi (občasno) ljubosumje, saj je ostalim ženskam precej privlačen in so kdaj res neposredne pri osvajanju – tega ljubosumja ob prejšnjih partnerjih nisem zaznala ali pa sem res redko. Ne želim, da se kaj takega uresniči ali da bi lahko gledala, kako seksa z drugo, pogleda na to zagotovo ne bi zmogla.

Sama predstava o tem (v mislih) pa me res vzburja, postanem še bolj aktivna, po domače povedano 'podivjam', na tej točki po navadi seks postane še boljši, vrhunski, večkrat tudi hkrati doživiva orgazem.

Mu pa tega nisem povedala ... Nekako se bojim odziva, ki bi lahko bil negativen. Tega ne počnem vsakokrat, ko seksava, recimo, da pri vsakem 3. seksu.

Sama ne bi želela soditi drugih, ali je to normalno ali nenormalno in ali gre za ljubezen ali ne. Vem pa, da mene to muči, ker partnerja ljubim in spoštujem in ta moja fantazija morda res ne spada v ta kontekst ljubezni in spoštovanja. Ali pač?"

Zapis je bil objavljen na med.over.net

Kaj pa o tem misliš ti? 🤔

Preberi še: "Moj fant me je prevaral z moškim" (iskrena izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Prepričana sem bila, da so svingerji 'seks čudaki', dokler nisva z možem enkrat probala ..." (resnična zgodba)