"Prepričana sem bila, da so svingerji 'seks čudaki', dokler nisva z možem enkrat probala ..." (resnična zgodba)

"Zakaj sva se odločila začeti svingati? To je največje vprašanje, kajne? Takoj, ko slišiš, da se je neki par odločil za seks z drugimi pari, si ne moreš pomagati, da ne bi tega vprašal."

"Prepričana sem bila, da so svingerji 'seks čudaki', dokler nisva z možem enkrat probala ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2022

Kot ženska v svojih poznih dvajsetih, z religioznim in konservativnim ozadjem, sem do pred šestimi meseci seksala le z enim moškim: svojim možem.

Prej tega od naju ne bi pričakovala niti v sanjah. In iskreno povedano je presenetilo tako mene kot mojega moža.

A tukaj sva danes: šest mesecev, 10 seks dogodkov, 40 različnih seksualnih partnerjev kasneje.

Zakaj sva se odločila začeti svingati?

To je največje vprašanje, kajne? Takoj, ko slišiš, da se je neki par odločil za seks z drugimi pari, si ne moreš pomagati, da ne bi tega vprašal. Vem, ker sem se to vprašala tudi sama, ko sva pred leti na nek poletni večer gledala oddajo o svingerjih.

"Kaj je narobe s takšnimi ljudmi? Kaj je narobe z njihovimi razmerji? So seks čudaki? Ali tako obupano hrepenijo po tem, da bi se počutili ponovno mladi?"

Ta vprašanja v resnici ne bi mogla biti bolj napačna. Zdaj, po šestih mesecih na sceni, vem, da svinganje nima nobene veze s temi stvarmi. Če kaj, morata biti najbolj gotov, predan, komunikative par, poln zaupanja, da bi lahko usvojila ta življenjski slog. Tega takrat nisem vedela, saj sem bila preveč zatopljena v predsodke.

A vendar je kljub temu ta ideja o svinganju ves čas ostajala nekje zadaj v moji glavi.

Postala je nekaj, o čemer sem med samozadovoljevanjem skrivaj fantazirala: kako zabavno bi bilo f*kati drugega tipa pred očmi mojega moža? Kako vroče bi bilo gledati mojega moža, medtem ko f*ka drugo žensko? Bi bilo vznemirljivo imeti skupinski seks?

Fantazija se je sčasoma sprevrgla v pogovor. Če morate poznati eno dejstvo, je to, da je moj mož zmeraj bil moj oboževalec številka 1. Vedno me je cenil in spodbujal, da raziščem svojo seksualnost in občutek jaza. On najbolje ve, kdo sem v resnici in me je zmeraj podpiral.

Pravzaprav me pozna bolje, kot poznam samo sebe. Zato sem lahko z njim brez zadržkov delila svoje fantazije.

O tem sva se pogovarjala skoraj ves čas, načrtovala obiske seks klubov, ampak nekako se nama časovno nikoli ni izšlo. Odprti so bili namreč le enkrat mesečno in vedno sva to nekako zamudila. Očitno nama ni bilo usojeno, zato sem to fantazijo potisnila nekam v ozadje možganov.

Minilo je nekaj let in 2019 sva se preselila v Sydney.

Na obisku sva imela samskega prijatelja, ki se je odločil, da si bo med bivanjem pri nama poiskal dekle na Tinderju. V šali sva mu vzela telefon in začela iskati dekleta zanj.

V tistem trenutku sva naletela na par in najine stare fantazije so znova oživele.

Naslednje jutro sem začela raziskovati vse v zvezi s svinganjem in našla svingerski klub, namenjen mlajšim parom.

Dva dni kasneje, po pogovoru z možem, sva si rezervirala mesti. A vendar naju je tik pred tem, ko bi se morala odpraviti, začelo skrbeti. "Bova res to naredila? Je to prav? Kaj bo, če nama ne bo všeč? Bo to uničilo najin čudovit zakon?"

A kljub temu sva se, seveda po nekaj urah dodatnega raziskovanja, naposled odločila, da to storiva.

Z vsemi pravili, najinimi mejami in varnimi besedami v mislih sva se z možem pripravila na najino prvo svingersko seanso v življenju.

Stala sva pred klubom in se nervozno držala za roke. Pogledala sem ga, on je pogledal mene, nato pa sva oba pogledala proti črnim vratom pred nama.

Moj mož je stegnil roko in pritisnil na zvonec. Ne vem, če sva se v tistem trenutku tega zavedala, ampak za hip nama je zastal dih.

Nastala je tišina, ki ji je sledil ženski glas: "Vrata so odprta, vstopita." Nato sva zaslišala odklepanje vrat.

To je to. To je trenutek, ko se mi bodo uresničile moje najbolj opolzke sanje. Z možem sva se spogledala. Prijel je za kljuko in vstopila sva v klub.

Na recepciji naju je prijazno pozdravila privlačna mlada ženska. Nikakor ni bila vsa oblečena v usnje, kot sem si predstavljala.

Do zdaj se je vse zdelo ... normalno? Zaposleni so nama celo ponudili ogled celotnega kluba, glede na to, da sva bila prvič tukaj. Zakorakala sva mimo recepcije in skozi črno zaveso, ki nama je razgrnila opolzki svet svinganja!

Okej, ni bilo ravno tako.

Pričakal naju je okusno urejen klub v stilu imenitnega lounge bara. Edini namig, da bi to lahko bil seks klub, je bil drog za striptiz na plesišču. Ampak iskreno je sicer izgledal kot popolnoma normalen klub.

No, v zgornjem nadstropju je bila zgodba drugačna. Tam je bil odprt prostor z ogromno posteljo, na katero bi lahko z lahkoto spravili deset ljudi.

Okoli nje so bile razporejene še druge večje postelje. Presenetljivo je tam tudi ogromen odprti del za prhanje.

Obstajajo tudi manjše zasebne sobe, ki omogočajo, da zapreš vrata, če želiš malo zasebnosti, ali pustiš odprta, če želiš družbo ... ali pa jih zapreš zgolj z verigo, v kolikor ne želiš dodatnih ljudi, ampak ti je všeč, če te nekdo gleda.

Moja najljubša je voajerska soba, ki ima dvojno ogledalo, skozi katero lahko vidiš noter, ven pa ne. V njej je usnjena gugalnica. To sem že videla v porničih, ampak v živo je bilo zame prvič.

Pospravila sva plašče v omarice in se odpravila dol na pijačo. V enem trenutku sva bila sama, saj sva bila tako nervozna, da sva prišla prezgodaj. Zato sva se potopila v pogovor.

Ko so začeli prihajati ljudje, sva presenečena ugotovila, kako družabni in prijazni so vsi.

Kmalu je moja tesnoba izginila in že sva se pogovarjala s tremi drugimi pari, ki so bili prav tako bolj novi na klubski sceni. In z vsemi sva se tisto noč poigrala.

Pojdimo korak nazaj. Se spomnite, ko sem zgoraj omenila pravila in omejitve? No, na najino prvo noč sva imela pravilo, da najverjetneje ne bova niti poljubila drugega para.

Zdaj pa se vrnimo k tisti noči, ko me neki tip obdeluje s prsti, medtem ko oralno zadovoljujem drugo žensko, njen mož pa jo f*ka v usta in davi mene.

Na isti postelji je moj mož, ki se nahaja v vlakcu z blondinko, ki ga oralno zadovoljuje, in njenim fantom.

Moj mož seže proti meni z roko, ki jo uspem zagrabiti. "Ne morem verjeti, da se to dogaja," si mislim. Ampak se, resnično se.

Tisto večer sem prekršila še eno najino pravilo: nič samskih.

Sicer ne gre za strogo pravilo, kot je tisto, da morava zmeraj biti v isti sobi, ampak zgolj kot preventivo, saj prvič v življenju zamenjujeva partnerje in nisva prepričana, kakšni so najini občutki glede samskih ljudi. 

Ampak tukaj je, stoji ob postelji. Nato se usede poleg mene, medtem ko drugi ženski obdelujem ščegetavček. Položi mi roko na hrbet in zašepeta v uho: "Se vama lahko pridružim?"

Pogledam proti možu in ga potrepljam po ramenu (se spomnite, trenutno se nahaja sredi vlakca z drugim parom?). Vprašam: "Je okej, če se nama pridruži?" in namignem proti novemu prijatelju, ki na postelji poleg nas sedi gol.

Mož naju pogleda in se nasmehne: "Seveda. Če je tebi okej." Obrnem se k tipu in mu prikimam: "Itak."

V resnici se niti ne spomnim svojega skrivnostnega moškega. Zaradi živčnosti sem spila kakšen kozarček vina preveč, zato so to srečanje močno zameglili bežni spomini tistega, kar se je prej dogajalo meni, mojemu možu in enemu drugemu paru, s katerim sva ostala v kontaktu.

Vse, kar vem, je da je to bilo moje prvo zadovoljevanje s prsti v 10 letih, odkar sem seksualno aktivna, zaradi katerega sem doživela orgazem. Morda se povprečnim dekletom ne zdi to nič takšnega, ampak naj vas opomnim, da sem odraščala v zelo konservativnem okolju, zaradi česar imam nekoliko bolj čudne seksualne navade.

Kot na primer to, da mi ob vaginalni penetraciji s prsti ni prijetno in se počutim napeto.

Penis je okej, usta so okej. Ampak prsti? Lahko se speljejo – iz nekega razloga mi povzročajo stres.

To čudaškost pripisujem svojemu strahu, da v najstništvu med samozadovoljevanjem nisem nikoli penetrirala vase, saj bi to na nek način bil veliki greh, ker bi s tem ogrozila svojo deviškost.

Moj mož me je že kdaj zadovoljeval s prsti, ampak nikoli mu nisem dovolila, da bi se tam zadrževal preveč dolgo. Zato ja, v 10 letih, odkar sva skupaj, sem se temu pretežno izogibala.

Ampak, ker je bil to moj prvič v seks klubu z nekim skrivnostnim samskim moškim, poleg tega pa sem bila še napol pijana in ekstra sproščena, sem dovolila, da se zgodi.

Dovolila sem temu tipu, da me pof*ka s prsti in bilo je fantastično. Doživela sem več zaporednih orgazmov in to tako močnih, da sem na koncu vsa prepotena drhtela.

Najbolj obžalujem to, da sem bila preveč pijana. Če lahko dam nekomu, ki se prvič spušča v to, nasvet, je: Ne pij preveč alkohola, ko greš na takšno seanso.

Posledica tega je namreč bila: 1) nisem se mu zahvalila, 2) nisem ga vprašala za številko in 3) sploh se ne spomnim, kako izgleda, zato ne vem, če ga bom sploh lahko kdaj našla.

Ostala sva presenečena, kako spontano in prijetno je bilo vse skupaj.

Najino razmerje je zdaj močnejše kot kadarkoli, in to zahvaljujoč najini boljši komunikaciji.

Naslednje jutro sva si naredila profil na aplikaciji za svingerske pare in začela iskati tiste, s katerimi bi lahko svingala na bolj intimni ravni.

Imela sva svojo prvo svingersko izkušnjo in zdaj sva odprta za preizkušanje ostalih novih stvari. In točno to tudi počneva.

Po izkušnji anonimne avtorice na mamamia.com.au

Preberi še: Moški razkrili, zakaj NE marajo, da je ženska med seksom zgoraj (ja, takšni obstajajo!)

Priporočamo tudi: "Ko se je prijateljica začasno vselila k meni, si niti v sanjah nisem mislila, da se bom zaljubila ..." (izpoved ženske)