Moški razkrili, zakaj NE marajo, da je ženska med spolnim odnosom zgoraj (ja, takšni obstajajo!)

Ah ... številka 8? Resno? Se še komu zdi, da moški zelo radi pretiravajo? 😅

Moški razkrili, zakaj NE marajo, da je ženska med spolnim odnosom zgoraj (ja, takšni obstajajo!) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2023

Nekateri moški ga preprosto obožujejo, drugi očitno naravnost sovražijo. A ena stvar je gotova: položaj, ko je ženska med seksom zgoraj, nikogar ne pusti ravnodušnega.

Moški, ki ne marajo, da si zgoraj, razkrivajo, zakaj je tako:

1. Če obstaja možnost, da se mu penis zlomi, potem je verjetnost pri tem položaju največja.

In to točno v trenutku, ko njegovemu korenjaku uspe za tisto milisekundo priti ven iz luknje, ti pa v ritmu nadaljuješ z gibanjem. Ne zgodi se pogosto, se pa dogaja, zaradi česar mu že samo zaradi zavedanja, da sploh obstaja ta možnost (ne glede na to, kako majhna je), postane slabo.

2. Tvoji lasje se zmeraj nekako znajdejo v njegovih ustih.

Še posebej, če imaš dolge. Saj veš, kako ti dlaka oziroma las v juhi takoj pokvari apetit? No, tako je tudi pri seksu. In četudi mu po nekem čudežu tvoji lasje ne zaidejo v usta, ga bodo zelo verjetno žgečkali po prsih, obrazu, ustnicah, očeh, ...

Kaj o moškem razkriva njegov najljubši SEKS položaj?

3. Nima razgleda na tvojo ritko.

To je večna dilema: imeti razgled na tvoje prsi in obraz ali na tvojo ritko. Ali pa preprosto spremeniti sobo v prostor, poln ogledal, zahvaljujoč katerim bo končno imel razgled na popolnoma vsak kotiček tvojega telesa.

4. V ekstazi mu nehote močno pritiskaš na prsa.

Morda se ti zdi, da tvoje roke le "počivajo" na njegovih prsih, a v resnici kar precej pritiskaš navzdol, on pa iz vljudnosti molči ... Saj bi v nasprotnem primeru izpadel godrnjavi občutljivec, ki ga moti vsaka malenkost.

TAKO tvoj zobozdravnik v hipu ugotovi, da si nedavno nekoga oralno zadovoljila (ups!)

5. Zna se zgoditi, da ne bosta mogla uskladiti ritma.

Še posebej, če je on navajen biti glavni in zastaviti tempo, kar mu je v tem položaju popolnoma onemogočeno. Malo poskušaš ti ujeti njegov ritem, na katerega ti namiguje, nato on tvojega ... Ko se naposled vendarle uspeta uskladiti, pa po nekaj sekundah spet padeta ven.

6. Ti se želiš drgniti, on želi penetrirati.

Moški dobro vedo, da ščegetavček ni globoko v vagini, ampak se nahaja na začetku. Zaradi mesta, na katerem se nahaja, ženske rade izbiramo takšne položaje, ki stimulirajo prav to točko, saj tako lažje doživimo orgazem. In tudi to moški vedo. A vendar njemu drgnjenje ne pomeni kaj preveč, prav tako ga pretirano ne vzburja, glede na to, da jim (kot večini) najbolj odgovarja penetracija.

5 stvari, ki ZAGOTOVO osrečijo ženske v postelji!

7. Nikoli se ne bo počutil bolj neurejenega, kot se v tem položaju.

Ti se boš namreč enostavno prekucnila z njega, on pa bo tisti, ki bo imel tvoje tekočine vsepovsod po sebi; po trebuhu, penisu, jajčkih, v popku, ... In nad tem skoraj zagotovo ne bo navdušen.

8. Ta položaj je "idealen", da doživi pretres možganov.

Oziroma vsaj on tako misli. Še posebej, če si zelo entuziastična v postelji in ga rada strastno jahaš, on pa z vsakim tvojim gibom bolj udarja v vzglavje oziroma rob postelje ali steno. Ne bodi presenečena, če po seksu ne bo ravno najboljše volje!

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ali je 'fafanje' res pravi seks? To je pravi odgovor! (+ OSNOVE ORALCA)

Priporočamo tudi: Partner, ki te ima namen prevarati, ti bo tik pred tem postavil TOLE vprašanje