TAKO tvoj zobozdravnik v hipu ugotovi, da si nedavno nekoga oralno zadovoljila (ups!)

Če imaš v kratkem 'zobarja', danes dragega nikar ne zadovoljuj ORALNO (ker bo to videl!)

TAKO tvoj zobozdravnik v hipu ugotovi, da si nedavno nekoga oralno zadovoljila (ups!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2022

Na TikToku se je te dni s svetlobno hitrostjo razširil video nekega uporabnika, v katerem pravi, da lahko tvoj zobozdravnik v hipu ugotovi, ali si nedavno nekoga, ki ima penis, oralno zadovoljila.

Koliko je v tem resnice? Pravzaprav ogromno! 😅

Temu namreč priča raziskava iz leta 2018, prav tako pa so se že kmalu po zgoraj omenjeni 'novici' na TikToku oglasili tudi zobozdravniki, ki so to potrdili.

"Ja, včasih lahko vidimo," je povedal en izmed njih. "Običajno gre za odrgnino na mehkem nebu. Ampak v kolikor pacient ni mladoleten oziroma ne kaže znakov zlorabe, temu ne posvečamo pozornosti."

Seveda, kot je razložila druga, to ne pomeni, da lahko zobozdravnik vidi, če si to počela tri leta nazaj. A vendar, v kolikor je bilo to nedavno in si bila nekoliko bolj agresivna, se bo odrgnina oziroma modrica skoraj gotovo poznala.

Preberi še:

Tretja zobozdravnica, mama enega izmed uporabnikov TikToka, pa je na ta račun delila tudi anekdoto, ki te bo nedvomno nasmejala! 😂

"O, ja. Seveda vidimo ... Ampak to preprosto ohranimo zase. Spomnim se, ko so k meni ob ponedeljkih zjutraj hodile srednješolke na čiščenje zob in bi jih vprašala, kakšen je bil njihov vikend. In one bi odgovorile: 'Ah, bil je okej, nič posebnega nisem počela.' Ti pa medtem gledaš v njihova usta in si misliš: 'Mhmmm, nič posebnega ...' Ja, takšne sem imela najraje."

V spodnjih dveh videih pa si lahko ogledaš, za kaj točno gre:

@dentite

##stitch with @cianmcbrien We definitely know ##dentist####teeth##dentite##dental##weknow##documentary

♬ original sound - Tiktok Dentist

Prvemu videu dr. Huzefe Kapadie, ki si ga je ogledalo že več kot 40 milijonov ljudi, je sledilo natančnejše pojasnilo:

@dentite

Reply to @dentite ##greenscreen Part 2 As Promised ##dentist##lollipop####teeth##dental##dentite##braces

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

"Okej, stvar je takšna. Palatalne petehije. Tako se temu reče. Če rad/-a cuzaš, recimo temu lizike, ena ali dve tu in tam ... Nič takšnega. Ampak recimo, da rad/-a cuzaš veliko, veliko, veliko, veliko lizik, in to ves čas – nastane težava. To namreč povzroči palatalne petehije, kot jih vidimo tukaj [pokaže na fotografijo v videu, op. a.]. Kot lahko vidiš, gre za odrgnino mehkega neba in razdraženost."

V kolikor si ob tem postala nekoliko paranoična, naj ti povemo, da še zdaleč nisi edina, in zobozdravniki prav tako zagotavljajo, da ti ni treba skrbeti, da bi te tvoj zobozdravnik obsojal, ko prideš na pregled.

V kolikor ne bodo posumili, da so poškodbe posledica kakšne večje težave ali zlorabe, ne bodo rekli nič, zato je tvoja skrivnost pri njih na varnem. 😉

Gif: Giphy.com

Preberi še: Je velikost penisa genetsko pogojena? Znanstveniki pravijo TO (če si se morda spraševala)

Priporočamo tudi: 7 stvari, ki jih nikar ne počni med analnim seksom (svarijo zdravniki!)