5 stvari, ki ZAGOTOVO osrečijo ženske v postelji!

14. 2. 2021
5 stvari, ki ZAGOTOVO osrečijo ženske v postelji! (foto: Profimedia)
Profimedia

In ne ... ni tako zapleteno, kot si morda misliš!

Vsak ima svoj okus in vsak ima svoje 'skrite užitke', kljub temu pa obstajajo stvari, ki so precej univerzalne. In če želiš seks s svojim partnerjem še malce izboljšati, mu lahko pokažeš tole ...

1. Tale je za tvojega korenjaka!

Ženske nismo 'tvoja roka', svetilka ali kakršen koli drugi pripomoček za masturbacijo. Ne uporabljaj njenega telesa kot pripomoček za doseganje orgazma in ne predvidevaj, da se je po tem, ko si ti opravil, kar si imel za opraviti, še zabavala. Biti dober partner pomeni skrbeti za potrebe obeh. Spoštuj to.

2. Stop nogavicam!

Fantje, lepo vas prosimo, sezujte nogavice pred akcijo! Čudno je videti nagega fanta z nogavicami in lahko si predstavljate, da to ni ravno tiste vrste estetika, ki bi si jo dekle želelo videti, preden se prepusti strastem. 

3. Bodi pripravljen!

... in predvidevaj, da se bosta ob tem zaščitila (razen če sta se prej dogovorila drugače). Zato je naslednjič, ko bosta že na pol poti do konca, ne glej, kot da še nisi slišal za 'kondom', medtem ko ti premoženje visi preko elastike spodnjih hlač. Spet ... to ni ravno estetika, ki bi si jo človek želel videti. 

4. Realna pričakovanja

Če ti je do seksa iz porno filmov, ni čisto nič narobe, a dejstvo je, da seks iz resničnega življenja ni vedno tak, kot na televiziji. Nič novega ni, če jo poskušaš obrniti na hrbet in klicati z opolzkimi imeni, ampak dajmo, no ... vse smo že kdaj pogledale kakšno epizodo odraslega filma in vse se zavedamo, da francoska postelja s staro posteljnino ni ravno seks votlina.

5. Zadovoljen ščegetavček!

Pojasnilo ni potrebno, kajne?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kolikokrat na dan ima moški erekcijo? (+ ostala vprašanja o njegovem orodju, ki mu jih ne upaš postaviti)

Priporočamo tudi: Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem