Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali)

Naš bralec je imel malce nenavaden fetiš in ga tudi uresničil. Preberi njegovo zgodbo. 👇🏼 

Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2022

Če si mislila, da se vse nore dogodivščine odvijejo na aplikaciji Tinder, imamo novico zate!

Že Romeo in Julija sta za ljubezen prekršila pravilo ali dve, a mislimo, da lahko brez dvoma trdimo, da lahko potezo bralca označimo za ekstremno. Spodaj preveri, kaj je storil za zmenek. 

»Zelo rad imam sezname opravil, ki jih lahko kasneje odkljukam. Imam seznam potovanj, na katera želim iti, seznam koncertov, ki si jih želim obiskati, in ja, imam seznam seks dogodivščin, ki jih želim doživeti.

Ne bom zanikal, seznam je precej vroč in nekaj kljukic mi je na njem že uspelo narediti. Trojček na primer. Kljukica.

No, ena izmed želja je na meji zakona. Vedno sem želel plačati nekomu za seks. To sem nekoč videl v filmu in zdelo se mi je razburljivo. Seveda nisem želel s tem spodbujati kakšne prisilne prostitucije ali kaj podobnega, zato je bila ta želja le tiho zapisana na kosu papirja in skorajda pozabljena.

Nekega dne sem tako brezskrbno skrolal po aplikaciji Grindr in kliknil na nekoga, ki je bil od mene oddaljen zgolj nekaj sto metrov. »Super,« sem si rekel in mu pisal.

"Noseča sem, vendar ne s svojim možem" (iskrena izpoved Slovenke)

»Hej, si za akcijo?« sem ga kar direktno vprašal.

»Hej, ja,« mi je še bolj direktno odgovoril. Mislil sem, da bo to pač navaden neobvezujoč seks, potem pa sem moral dvakrat prebrati njegovo naslednje sporočilo.

»Sam da veš, js sm drgač straight in računam za seks z geji.«

Po prvotnem šoku sem se zavedal, da je to to. To je priložnost za novo kljukico na mojem seznamu.

»Ok, koliko pa?« Sploh si nisem predstavljal, kakšno ceno mi bo ponudil. Koliko je sploh vreden seks z neznancem?

»40 evrov.«

»Ok.«

»Oziroma 50 evrov, sori, zatipkal sem se.«

»Ej, sori, js sm študent…za 40 evrov se lahko zmeniva, več pa ne,« sem mu odgovoril v upanju, da bi tudi tukaj iztržil kakšen študentski popust. Poskusiti ni greh.

»Zmenjeno.«

'Končala sva zvezo in se dogovorila, da se vidiva čez 5 let' (o paru, ki se je želel prepričati, ali si je zares usojen)

In res, dobila sva se in po seksu (ki je bil vreden svojega denarja) sem mu v roko dal 40 evrov, on pa se je hitro poslovil in odšel.

In ja, tudi kljukico sem naredil. Morda vse skupaj ni bilo tako filmsko, kot sem sprva mislil, a vseeno je bila to zanimiva izkušnja.«

 Fotografije: Profimedia