Pozabi na mini krilo, ki ga imaš v omari, to poletje boš prisegala na ta udoben in šik trend

21. 6. 2024
Pozabi na mini krilo, ki ga imaš v omari, to poletje boš prisegala na ta udoben in šik trend (foto: Profimedia)
Profimedia

Bermuda hlače so se vrnile na številne modne brvi.

Minili so časi mini kratkih hlač, zdaj pa si bele bermuda hlače utirajo pot v naše omare. Ne glede na to, ali so iz džinsa, svile ali lanu, se odlično podajo k vsem našim sezonskim videzom. Na modnih brveh in v uličnih stilih je ta moški kos na voljo v brezhibnih odtenkih in postaja nepogrešljiv del spomladanske garderobe.

Bele bermuda hlače na modnih brveh

Oblikovalci so na modnih brveh pomlad/poletje 2024 predstavili bermuda kratke hlače v svetlih silhuetah. Jil Sander se je za razkritje tega trenda odločil za enobarvno silhueto, medtem ko je Valentino pod vodstvom Pierpaola Picciolija bele bermuda kratke hlače združil z modrčkom v istem odtenku, ki ga je kombiniral s široko srajco.

Victoria Beckham je medtem bermuda hlače kombinirala s sivim puloverjem z V-izrezom pod krem suknjičem.

Kako nositi bele bermuda hlače?

Temu trendu so podlegle tudi znane osebnosti, ki so bele bermuda hlače nosile v različnih pomladnih silhuetah. Bella Hadid je nosila brezhibne bermuda hlače s črnim pasom pod belo srajco, ki jih je kombinirala s škornji s kvadratnimi konicami. Hailey Bieber je svoje bermuda kratke hlače nosila z belim zgornjim delom. Manekenka je obleko dopolnila s temnimi usnjenimi sandali in pasom z zlato zaponko. Chloé Harrouche je ta trend kombinirala s plaščem, belo srajco in športnimi copati v istem odtenku, pri čemer je pokazala elegantno silhueto, podkrepljeno z nekaj črnimi dodatki.

Povzeto po Elle.si

Ne spreglej: