Našle smo model kavbojk iz Zare, v katere je zaljubljena tudi princesa (in stanejo le 26 evrov)

1. 6. 2024
Našle smo model kavbojk iz Zare, v katere je zaljubljena tudi princesa (in stanejo le 26 evrov) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ja, kupiš jih lahko tudi pri nas. Ampak pohiti - zaloge hitro kipnijo. 

Da so kraljeve glave prav tako navdušene nad španskim modnim gigantom Zaro, kot me, običajne skrtnice, smo se lahko prepričale že večkrat. Za oblačila iz Zare se večkrat odloči španska kraljica Leticia, ki njihove kreacije nosi tudi na slovestne kraljeve dolžnosti, predvsem nad Zarinimi hlačami pa je bila v preteklosti navdušena tudi bodoča angleška kraljica Kate Middleton.

Ne spreglej:

Da je Zara prav tako imenitna, kot katerakoli druga visoka modna znamka, je tokrat dokazala tudi španska princesa Sofia, ki je na uradnih fotografijah kraljeve družine ob 20. obletnici kralja Felipeja VI. in kraljice Letizie nosila Zarine kavbojke model Z1975 Flare z visokim pasom. 

Poglej, o čem govorimo:

Kot so se razpisale modne strokovnjakinje revije Elle, je takšen model hlač odlična izbira, saj zaradi visokega pasu optično podaljša noge, vtis neskončno dolgih nog pa pričarajo tudi v primeru, da se z njimi, kot princesa Sofia, odločiš obuti balerinke. Najboljši del je, da boš za te hlače odštela le 25,95 evra, na spletni strani pa so še vedno na voljo v vseh številkah - od 32 do 44. 

Točno TE hlače nosi na fotografijah:

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave