Severina pokazala odlično izbiro maksi poletne obleke, katero boš želela imeti (FOTO)

18. 6. 2024
Severina pokazala odlično izbiro maksi poletne obleke, katero boš želela imeti (FOTO) (foto: Instagram/Severina)
Instagram/Severina

Ta obleka je resnično primerna za vse tipe postav.

Severina je trenutno v Španiji, kjer je obiskala vrhunsko restavracijo Arzak s tremi Michelinovimi zvezdicami. Priljubljena pevka je za obisk te ugledne restavracije izbrala razkošno maksi obleko vpadljive rdeče barve z V-izrezom in naborki, ki slavijo ženskost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Gre za obleko Cecilia britanske modne znamke Rat and Boa s tankimi naramnicami, ki je na voljo v velikostih od XXS do XXL in je namenjena poudarjanju ženskih oblin. Ta privlačen kos svile, ki izžareva umirjeno seksipilnost, lahko kombinirate z ravnimi poletnimi sandali, pa tudi z visokimi petami. Kot nalašč je za poletne večere. Oboževalci so jo zasuli s komplimenti: "Kako ti dobro pristaja ta obleka!", "Najlepša si", "Čudovita dama", "Fantastična", "Lepotica", so le nekateri izmed številnih pozitivnih komentarjev, ki jih je prejela.

Pred tem je Severina svoje sledilce navdušila tudi s fotografijami iz znamenite Vile Magnan, kjer je pokazala, da ji v Franciji družbo dela njen dolgoletni sodelavec in prijatelj Davor Grgin. Nič manj pa nismo navdušene nad njenim kompetom, ki je trenutno res v trendu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Vir: Elle.si

Preberi še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu