Modna poslastica direktno iz Zare: Popolna lanena obleka, ustvarjena za ljubiteljice cvetličnih vzorcev

30. 5. 2024
Modna poslastica direktno iz Zare: Popolna lanena obleka, ustvarjena za ljubiteljice cvetličnih vzorcev (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj ni popolna? 😍

Veseli nas, da lahko to sezono, obkrožene z vedno več maksimalističnimi trendi, opazimo mnogo izstopajočih modnih kosov z živahnimi vzorci in žarečimi barvami. V toplih mesecih se naravno nagibamo k takšnim stilom in ne dvomimo, da mnogi izmed njih, kljub temu, da so zelo izraziti, lahko postanejo del naše osebne poletne garderobe.

Odličen primer je obleka iz nove Zara kolekcije z igrivim, pisanim cvetličnim potiskom na beli osnovi z geometrijskimi obrobami, ki oddajajo mediteranski pridih. Kaj ni prečudovita?

Dolga lanena obleka s cvetličnim vzorcem, ZARA, 49,95 evra

ZARA

Gre za model iz kakovostnih materialov (mešanica lanu in viskoze), idealen za poletno vročino. Pritegne pozornost s svojim ženstvenim krojem in dolgim zvonastim krilom, ki poudarja pas ter dodaja pridih sodobnosti z diskretnim razporkom na trebuhu in romantičnimi balonastimi rokavi.

Obleka je takoj pritegnila pozornost modnih vplivnic in vse pogosteje jo lahko vidimo na Instagramu, popularnost tega modela pa potrjuje tudi dejstvo, da je na Zara spletni trgovini skoraj popolnoma razprodana. Vendar ne obupaj, saj jo lahko še vedno najdeš v nekaterih fizičnih trgovinah v Sloveniji.

Preberi tudi:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave