Črna ali bež? Mango predstavil popolno maksi obleko za vsakodnevne priložnosti

3. 6. 2024
Črna ali bež? Mango predstavil popolno maksi obleko za vsakodnevne priložnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Končno ženstvena obleka, v katero se boš zaljubila. 😍

Nova sezona ti prinaša mnogo zanimivih silhuet, ki se poigravajo s proporcijami, vključno z voluminoznimi "puf" rokavi. Od igrivih mini modelov do razkošnih dolgih različic, so te ženstvene obleke našla svoje mesto v stajlingih za najrazličnejše priložnosti, vključno z dnevnimi in sproščenimi. Prav tako zelo zaželene so obleke z nabranim spodnjim delom, kot je priljubljeni model, ki smo ga nedavno opazile v Mango kolekciji.

Govorimo o obleki, ki je na voljo v dveh klasičnih različicah – črni in bež – in težko se je odločiti, katera izmed njih izgleda bolje. Oprijet zgornji del iz rebrastega materiala nasprotuje bogatemu maksi krilu, nabranemu okoli bokov, kar ustvarja zelo prefinjeno silhueto. Poleg tega model pritegne pozornost z rahlo spuščenim pasom. Prednost obleke je tudi njen kakovostna sestava – večinoma je izdelana iz bombaža, kar jo naredi idealno za sproščene poletne priložnosti.

MANGO

Mango, črna maksi obleka, 29,99 evra

Kljub temu, kot si jo lahko brez težav predstavljaš v kombinaciji z natikači, balerinkami ali teniskami v dnevnem slogu, smo prepričani, da lahko ta obleka odlično deluje tudi v nekoliko manj formalni večerni priložnosti, z ustreznimi sandali z visoko peto. Vsestranskost tega modela so prepoznale tudi oboževalke blagovne znamke, kar dokazuje dejstvo, da je črna različica popolnoma razprodana na spletni strani Mango (in bež je blizu tega!). Kljub temu lahko ta prefinjeni model še vedno najdeš v mnogih fizičnih trgovinah Mango.

MANGO

Mango, bež maksi obleka, 29,99 evra

Preberi še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave