Slovenska youtuberka ISKRENO: "Šef me je povabil v posteljo!" (NORA zgodba)

Se ti je kdaj že zgodilo kaj podobnega? 😔

Slovenska youtuberka ISKRENO: "Šef me je povabil v posteljo!" (NORA zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2022

Da delodajalci radi prestopijo meje dobrega okusa, ni ravno skrivnost, je pa nedopustno.

O neprimerni izkušnji na delovnem mestu je tako spregovorila tudi priljubljena slovenska vlogerka Kaja Karba, ki živi in dela v Londonu, prav tam pa je tudi prejela nespodobno povabilo, o katerem se je odločila javno spregovoriti.

Že naslov njenega videa: "Šef me je povabil v posteljo!" nam da vedeti, da gre za zelo osebno izpoved, ki za Kajo brez dvoma ni bila lahka. Kot je že na začetku videa poudarila, se lahko iz takšnih in drugačnih zgodb veliko naučimo, prav zato se je tudi odločila o tej izkušnji spregovoriti na glas.

Kajin video si lahko ogledaš TUKAJ 👇:

Vse se je pravzaprav začelo, ko se je prijavila na aplikacijo za ...

... varuške. Ker veliko družin v Londonu potrebuje varstvo otrok samo za nekaj ur, je na tej platformi lahko hitro našla delo s sprotnim in lepim plačilom. Gre torej za neke vrste "Nanny Uber"

Ko je prišla k družini, s katero se je dogovorila za čuvanje eno leto starega fantka, se ji je vse zdelo popolnoma normalno, kot že tolikokrat prej. S tira  je ni vrglo niti dejstvo, da jo je na vratih pričakal samo oče tega otroka. Povedal ji je, da se mu mudi, saj ga žena že čaka v mestu, kljub temu pa si je vzel kar precej časa, da je Kaji razkazal stanovanje. Hmm ... kaj pa žena, ki čaka v mestu? 🤔

Potem pa se je začelo dogajati tole 👇... 

Ko je očka odšel, je Kaja normalno pazila na fantka, ob 23. uri pa je nenadoma dobila sporočilo, ki se ji je že na prvi pogled zdelo čudno. Šef ji je namreč napisal: "Hej, srčica, je vse okej?"

Srčiča? Se strinjaš, da tole zveni popolnoma neprofesionalno? Tudi Kaji se je, a je vseeno odpisala, da je vse okej, da je fantka nahranila in ga dala spat. Naslednje sporočilo se ji je zdelo še bolj čudno, saj ji je čez nekaj časa sporočil: "Kmalu bom doma!"

Mogoče se tole ne zdi nič nenavadnega, a za moškega, ki trdi, da ima ženo in bi naj bil z njo prav v tem trenutku nekje zunaj na zmenku, bi bilo bolj smiselno, če bi zapisal: "Kmalu prideva domov!"

Se ti vse tole zdi že res noro čudno? Beri dalje👇!

Kajin šef se je nato doma pojavil prav zares sam, brez žene in rahlo opit. Čudno se ji zdelo tudi to, da otročka sploh ni šel preveriti, samo njo je zasul z osebnimi vprašanji in ji tako sploh ni pustil, da bi odšla po končanem delu domov. Naj še omenimo to - ura je bila dve zjutraj!

ALARM, se strinjaš? 🚨

No, ko je Kaja že odločno stala pri vratih, jo je ustavil in ji rekel, da je tako ali tako že precej pozna ura in se ji res ne splača oditi domov, naj raje kar prespi pri njem. Njena reakcija je seveda bila mešanica nejevere in občutka, da se tipček šali, a ko ni odnehal, je postalo jasno, da se ne.

Nadaljeval je s predlogom, da skupaj pogledata stanje sinčka, a ga je zavrnila in mu rekla, da jo prevoz že čaka, nakar se ji je sam ponudil, da jo zapelje domov. Oče leta - majhnega otroka bi pustil doma samega, da bi peljal mlado nepoznano punco domov. 😤

Kaja je na tem mestu v videu priznala, da jo je bilo že pošteno strah in tako zelo se je počutila neprijetno, da je odprla vrata ter nakazala odhod, nakar jo je zagrabil za roko in ji rekel: "No, okej, se vidiva naslednjič!!"

Če tudi sama sovražiš dotike tujih ljudi, ki jih ne poznaš, si lahko zamisliš, da je Kaja poletela iz stanovanja brez pozdrava, odgovora in z željo, da čim prej pride domov.

Zjutraj jo je od njega čakalo sporočilo: "Lepo te je bilo videti!", še vedno pa si je tudi želel, da za njega dela. Kaja se je po tej grozni izkušnji odločila, da nikoli več ne išče službe na takšen način, saj niti približno ni želela tvegati, da bi naslednjič doživela še kaj hujšega.

Kaja, bravo za pogum, res se lahko vsi nekaj naučimo iz tvoje zgodbe!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kate in William: Poglej ta NEPRIJETEN trenutek včerajšnjih nagrad BAFTA (ups!)

Priporočamo tudi: Če ti je všeč Mijo Matić, moraš videti, kako SANJSKI je bil moški PRVE sezone! (Gospodin Savršeni)