TAKO se boš znebila odvečnih oblek in v enem dopoldnevu zaslužila 100€ (TRIK slovenske blogerke)

"Pred tem nisem vedela kako zadeva funkcionira, ampak če bi vedela, bi se 'podviga' lotila že kdaj prej," je povedala. 😍 Boš poskusila?

TAKO se boš znebila odvečnih oblek in v enem dopoldnevu zaslužila 100€ (TRIK slovenske blogerke) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Marsikatero dekle se je kdaj srečalo z večno klišejsko težavo, da kljub od oblačil že upognjeni omari »nimam nič za oblečt«, hkrati pa ni denarja za nakup majčke, »ki jo nujno moram imeti«.

Blogerka Adrijana Dimec (in obenem tudi Cosmopolitanovo dekle z naslovnice 2014) nas je navdušila z idejo, ki jo je zapisala na svojem blogu.

Blog Lajf Props by A.B. je poln zanimivih zapisov, med katerimi smo našli tudi idejo, kaj narediti z odvečnimi oblačili, da bi hkrati tudi zaslužile.

Adrijana je svojo izkušnjo opisala tako:

"Ker je pri meni prišlo do točke, da nimam več enega prostega obešalnika ali prostega kvadratnega centimetra v omari, obenem pa je standardna klasika obupanost pred prej omenjeno našopano omaro z občutkom 'nimam kaj oblečt', sem se odločila, da je čas za alternativni pristop.

V preteklosti sem že uporabljala splošno poznan portal mojbutik.si, čigar koncept je super, vendar manj primeren za 1001 stvar manjše vrednosti, za katero se ti preprosto ne splača vložiti časa, ki je potreben, da narediš kvalitetno sliko, objaviš oglas z vsemi potrebnimi informacijami, komuniciraš z interesenti, kateri v veliko primerih želijo dodatne slike, mere itd., ter na to za samo odpošiljanje paketa ter morebitne nastale stroške - za to da na koncu dobiš tistih par evrov.

Sicer skupni znesek teh manj vrednih kosov, ne bi bil zanemarljiv, zato se mi jih je zdelo škoda vrečt proč.

Potrebovala sem torej nekaj, kjer bi lahko več takih kosov prodala na en mah. In zgodba je pristala na dobrem starem bolšjem sejmu.

Sama sem slednjega imela v mislih kot kraj, kjer enkrat tedensko dedki prodajajo stare gume in posodo iz časov bivše Jugoslavije, ko pa sva prejšnji teden s prijateljico šli v izvidnico, sva si večino 'šetnje' izmenjavali začudene in presenečene poglede, ki so se začeli že dobesedno ob pogledu na prave prometne zamaške v območju sejma, z usmerjevalci prometa na vsakih petdeset metrov.

Kar se tiče same ponudbe, tukaj najdeš čudo vsega in še več, ljudi pa mrgoli.

Pred tem nisem vedela kako zadeva funkcionira, ampak če bi vedela, bi se 'podviga' lotila že kdaj prej.

Potek sejma in Adrijanine nasvete za uspešnejšo prodajo si lahko pogledaš tukaj. Te zanimajo tudi njene druge objave? Sledi ji na tej Facebook strani ali Instagram profilu @adrijanadimec.

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: TA trik za stiliranje gležnjarjev in džinsa spremeni vse! VSE!

Priporočamo tudi: To je mini trend sezone, ki se mu ne boš mogla upreti