Trenutno sem se znašla v slepi ulici in ne vem več kako naprej

Hvaležna bom za kakršnokoli mnenje,saj sama res ne vem več kaj naj si mislim ali naredim...
sweety87 napisal/-a:Hm, lahko da si ti prehitro začela dvomit v nekaj kar ni res, lahko pa da je dejansko to kar misliš da je. Naj še tako ne mara pogovora, se mu ne bo mogel izogniti. Sicer pa kako rešujeta težavice, če se ne mara pogovarjat o njih?
*Abby** napisal/-a:Jaz pa mislim, da imaš zdaj točno to, kar si iskala, ko ga nisi brcnila v rit prvič, ko te je prevaral. Zdiš se mi skrajno naivna in nesamozavestna, kar se pa njega tiče: ne nima te rad in ne, ne spoštuje te. Prvič, kdor spoštuje, ta ne vara (očitno ni samo njegov prijatelj ''kurbir''), drugič, če te bi imel rad, bi te vsak dan poklical, ti poslal več sms sporočil in ti dal vedet, da nimaš kaj skrbet, ker si vedno z njim v mislih. Pa njegov prijatelj ne bi mogel vplivat nanj. Posebej ne v smeri, da bi na njegovo pobudo spremenil odnos do tebe.
Kaj naj narediš? Zapusti ga in najdi enega, ki te bo imel rad!
sweety87 napisal/-a:In potem delaš to kar on reče, kar on hoče? Predvsem zato, da ne znori?
Mislim, da je brez veze še karkoli nadaljevati v tej zvezi. Že zato, ker on ne upošteva tvoje volje, se ne pogovarjata o problemih.
Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi ga odterala stran že ko te je prvič prevaral. Tega jaz ne toleriram, pa naj imam človeka še tako rada.
Kaj narediti? Lahko čakaš, da te sam pokliče, sam mislim, da se boš kar načakala. Ampak to ni rešitev, rešitev je samo pogovor, samo kot sama praviš je to zelo težko pri njemu izvesti.