Fant se kar naenkrat obnaša povsem drugače

Pomoč iz čustvenih stisk.
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant se kar naenkrat obnaša povsem drugače

Neprebrana objava Napisal/-a LolaBunny »

Živjo!
Trenutno sem se znašla v slepi ulici in ne vem več kako naprej :/ S fantom sva skupaj že 3 leta,veliko prostega časa sva preživela skupaj,sedaj pa je fant kar naenkrat odšel na drugi konec Slovenije zaradi določenih obveznosti.No big deal...če ne bi odšel z najbolj kurbirskim kolegom daleč naokoli in to za 2 meseca.V preteklosti sva s fantom že imela težave zaradi njegove nezvestobe,vendar sem mu oprostila in zadnje leto z njim je bilo prekrasno.Sedaj pa je le par dni od doma in se do mene obnaša povsem drugače.Ne le da se le redko spomni name,niti mi ne napiše več kakšnega lepega sms-a ali me pokliče :( Ker ga že tako ali tako obupno pogrešam mi ta nenadna sprememba v njegovem obnašanju ne pomaga ravno.Razumem da ima tudi druge obveznosti,da se mogoče obnaša drugače tudi zaradi prijatelja ali karkoli in se obupno trudim da mu ne težim,vendar pa me tak odnos počasi ubija.Ne vem več kaj naj storim :/ Kadarkoli se poskušam z njim normalno pogovorit izpadem tečna,že od nekdaj se o težavah ne mara pogovarjati in zato niti ne silim vanj.Ne želim ga izgubiti saj mi veliko pomeni in mi je z njim lepo,po drugi strani pa sem začela dvomiti v to koliko mu v resnici pomenim sama in sem začela izgubljati na samozavesti... Zanima me vaše mnenje,kaj bi vi storili na mojem mestu?Mislite da sem le paranoična in otročja in bi morala na vse skupaj gledati na drugačen način?Ali pa se po nepotrebnem mučim in bi bilo bolje da se speljem še predno bom še bolj prizadeta?
Hvaležna bom za kakršnokoli mnenje,saj sama res ne vem več kaj naj si mislim ali naredim...
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Hm, lahko da si ti prehitro začela dvomit v nekaj kar ni res, lahko pa da je dejansko to kar misliš da je. Naj še tako ne mara pogovora, se mu ne bo mogel izogniti. Sicer pa kako rešujeta težavice, če se ne mara pogovarjat o njih?
"Life's a journey, not a destination."
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Jaz pa mislim, da imaš zdaj točno to, kar si iskala, ko ga nisi brcnila v rit prvič, ko te je prevaral. Zdiš se mi skrajno naivna in nesamozavestna, kar se pa njega tiče: ne nima te rad in ne, ne spoštuje te. Prvič, kdor spoštuje, ta ne vara (očitno ni samo njegov prijatelj ''kurbir''), drugič, če te bi imel rad, bi te vsak dan poklical, ti poslal več sms sporočil in ti dal vedet, da nimaš kaj skrbet, ker si vedno z njim v mislih. Pa njegov prijatelj ne bi mogel vplivat nanj. Posebej ne v smeri, da bi na njegovo pobudo spremenil odnos do tebe.

Kaj naj narediš? Zapusti ga in najdi enega, ki te bo imel rad!
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

sweety87 napisal/-a:Hm, lahko da si ti prehitro začela dvomit v nekaj kar ni res, lahko pa da je dejansko to kar misliš da je. Naj še tako ne mara pogovora, se mu ne bo mogel izogniti. Sicer pa kako rešujeta težavice, če se ne mara pogovarjat o njih?

Tako da sem se jaz želela pogovorit,on je izgubil živce,naslednji dan pa se je obnašal kot da se ni nič zgodilo... S pogovori nisva nikoli nikamor prišla,zato sem sčasoma enostavno odnehala
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

In potem delaš to kar on reče, kar on hoče? Predvsem zato, da ne znori?
Mislim, da je brez veze še karkoli nadaljevati v tej zvezi. Že zato, ker on ne upošteva tvoje volje, se ne pogovarjata o problemih.
Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi ga odterala stran že ko te je prvič prevaral. Tega jaz ne toleriram, pa naj imam človeka še tako rada.
Kaj narediti? Lahko čakaš, da te sam pokliče, sam mislim, da se boš kar načakala. Ampak to ni rešitev, rešitev je samo pogovor, samo kot sama praviš je to zelo težko pri njemu izvesti.
"Life's a journey, not a destination."
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

O, a ta srček se tudi pogovarja ne s teboj? No, krasno, še en razlog več, da ostaneta skupaj! :love:
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

*Abby** napisal/-a:Jaz pa mislim, da imaš zdaj točno to, kar si iskala, ko ga nisi brcnila v rit prvič, ko te je prevaral. Zdiš se mi skrajno naivna in nesamozavestna, kar se pa njega tiče: ne nima te rad in ne, ne spoštuje te. Prvič, kdor spoštuje, ta ne vara (očitno ni samo njegov prijatelj ''kurbir''), drugič, če te bi imel rad, bi te vsak dan poklical, ti poslal več sms sporočil in ti dal vedet, da nimaš kaj skrbet, ker si vedno z njim v mislih. Pa njegov prijatelj ne bi mogel vplivat nanj. Posebej ne v smeri, da bi na njegovo pobudo spremenil odnos do tebe.

Kaj naj narediš? Zapusti ga in najdi enega, ki te bo imel rad!

Verjetno je temu da sva takrat ostala skupaj velik del prispevalo dejstvo da sem ga imela res rada in sem se navezala...Nekaj pa verjetno tudi moja nesamozavest. Moja napaka,če bi takrat odnehala danes verjetno ne bi imela teh težav.Ali pač... Po drugi strani pa,po tistem sem doživela še veliko lepih stvari z njim,v resnici ni slab fant in se tudi krasno ujameva.Sama menim da vsi delamo napake in si vsakdo zasluži drugo priložnost,pa naj me dela to še tako naivno.Nihče ni popoln.Mogoče le nisem dala priložnost pravemu,bomo videli... Hvala za iskreno mnenje :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Slabost je to, da postane nekdo piker med prepiri, napaka pa to, da te enkrat pusti dlje kot 15 minut čakat v restavraciji in ne sporoči, da bo zamudil. To, da te prevara, (kar pomeni, da nimata odprte zveze in ne podpirata seksualnih odnosov izven vajine zveze, z drugimi partnerji) pa pomeni, da te ne spoštuje in te tudi nima iskreno rad. Pika.

To, kar dela zdaj, da ne poliče, ne piše in je ves spremenjen, je pa sploh nedopustno, pač zato, ker je takšen postal, odkar živi s prijateljem.

Da ne omenjam tega, da zveza, kjer se dva ne pogovarjata NIMA niti ''p'' od prihodnosti.

Končaj to, preden ''to'' konča tebe!
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

sweety87 napisal/-a:In potem delaš to kar on reče, kar on hoče? Predvsem zato, da ne znori?
Mislim, da je brez veze še karkoli nadaljevati v tej zvezi. Že zato, ker on ne upošteva tvoje volje, se ne pogovarjata o problemih.
Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi ga odterala stran že ko te je prvič prevaral. Tega jaz ne toleriram, pa naj imam človeka še tako rada.
Kaj narediti? Lahko čakaš, da te sam pokliče, sam mislim, da se boš kar načakala. Ampak to ni rešitev, rešitev je samo pogovor, samo kot sama praviš je to zelo težko pri njemu izvesti.

Ne ravno zato da ne znori,enostavno vem da nima smisla ker ne bova nikamor prišla.Tudi sama nisem nikoli tolerirala prevare,vendar pa sem ga po določenem času začela pogrešati... Zdelo se je da je tudi njemu hudo in sem mu oprostila... Nasploh ni slab fant in zadnje leto sva se imela res lepo,ni bilo nobenih problemov,bil je pozorn,skratka vse kar bi si lahko želela.Zdaj pa vse bolj opažam da je bilo v najinem odnosu marsikaj narobe kar sem prej namerno spregledala :( Veliko mi pomenijo vaša mnenja saj končno nekdo poda objektivno mnenje,ne le tisto 'takšenlepparčekstasevedaniničnarobe'
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

nekateri prevare odpustijo in ostanejo po prevari skupaj. to je del preteklosti, ki sta jo pustila za sabo, zato se mi zdi nesmiselno to vlečt na plano.

glede trenutnega problema: jaz si ne prestavljam bit s fantom s katerim se ne morem pogovorit o tem, kar me teži.
žal ti razen tega, da se z njim pogovoriš o svojih občutkih in strahovih ne morem svetovat. zakaj se je spremenil v obnašanju je lahko več možnosti. po eni strani dvomim, da je tako labilen, da takoj pade pod vpliv eksperimentalnega kolega. lahko tudi da hoče malo časa za premislek o vama. možno pa tudi, da leta za drugimi ženskami.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

nekateri prevare odpustijo in ostanejo po prevari skupaj. to je del preteklosti, ki sta jo pustila za sabo, zato se mi zdi nesmiselno to vlečt na plano.

glede trenutnega problema: jaz si ne prestavljam bit s fantom s katerim se ne morem pogovorit o tem, kar me teži.
žal ti razen tega, da se z njim pogovoriš o svojih občutkih in strahovih ne morem svetovat. zakaj se je spremenil v obnašanju je lahko več možnosti. po eni strani dvomim, da je tako labilen, da takoj pade pod vpliv eksperimentalnega kolega. lahko tudi da hoče malo časa za premislek o vama. možno pa tudi, da leta za drugimi ženskami. ampak ne krivit kolega za obnašanje svojega fanta..
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

če se ti nič ne javi in se noče pogovorit o tem da ga pač pogrešaš, je tudi po mojem mnenju to čist brezveze še vlečt naprej. očitno mu ni prav preveč mar za vajino zvezo, ker bi te v nasprotnem primeru z veseljem poklical in se pogovoril s tabo o vseh dobrih in slabih stvareh. ker se tako pač obnašaš do človeka, ki ga imaš rad!
You make me smile, please stay for a while :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

popolnoma brezveze je, da vlečeta to zvezo dalje. če ne gre, pač ne gre. pa tudi če se on ne spomni na tebe, pomeni, da se te je naveličal in preprosto mu ne pomeniš dovolj, da bi te poklical. takšna zveza bo šla po gobe; lahko jo končaš ti ali pa jo bo prej ko slej on!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
erato
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a erato »

Za dva meseca je šel na drugi konec Slovenije?
Če se želiš pogovorit z njim, če te kaj teži in če ga pogrešaš: prevoz.org??
Poveš mu, da ga pogrešaš, da ne moreš čakat dva meseca, malo ga še podžgi s tem, da ne moreš čakati dva meseca da se vrne in da bi ga prišla obiskat. Takoj ti bo jasno glede na to, kako bo reagiral na to.
Če ga boš obiskala se tudi pogovori z njim. Ampak ne o tem, da te je strah da te bo še enkrat prevaral, ker si kljub temu, da te je že, ostala z njim, ampak o tem, kako reagira vsakič ko se ti želiš pogovoriti.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Se popolnoma strinjam z *Abby**

Imam podobno zgodbo kot ti.Govoril mi je da ni mel časa,drugič da je bil preveč utrujen,itd...to niso izgovri verjemi mi.Jaz sem se potrudila toliko zanj da če mi je pisal ponoči ob 3(sem morala vstat ob 5) sem mu odpisala čeprav sem prišla ob spanec.In kaj sem na koncu ugotvila? Da je bil z večimi drugimi ko je imel mene in mi spretno lagal.Jaz seveda naivna in sem mu verjela.Jaz sem mu tudi odpustila varanje in evo kaj je naredil.V glavi se mu ziher poraja misel da če si mu enkrat odpustila mu boš še večkrat.Verjemi da se tip lahko naredi milega do amena.Ni mu težko napisat žal mi je ali rad te imam(in ob tem se smeji s prijatelji ).In verjemi da družba lahko zelooooo vpliva na to kaj imata s fantom....sicer pa ga probaj dobit kot ti je ena svetovala na foro in povej da prideš na ta konec Slovenije in boš videla reakcijo...če bi te zares pogrešal bi ti pisal vsak dan.Verjemi mi.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Odgovori