Trenutno sem se znašla v slepi ulici in ne vem več kako naprej
S fantom sva skupaj že 3 leta,veliko prostega časa sva preživela skupaj,sedaj pa je fant kar naenkrat odšel na drugi konec Slovenije zaradi določenih obveznosti.No big deal...če ne bi odšel z najbolj kurbirskim kolegom daleč naokoli in to za 2 meseca.V preteklosti sva s fantom že imela težave zaradi njegove nezvestobe,vendar sem mu oprostila in zadnje leto z njim je bilo prekrasno.Sedaj pa je le par dni od doma in se do mene obnaša povsem drugače.Ne le da se le redko spomni name,niti mi ne napiše več kakšnega lepega sms-a ali me pokliče
Ker ga že tako ali tako obupno pogrešam mi ta nenadna sprememba v njegovem obnašanju ne pomaga ravno.Razumem da ima tudi druge obveznosti,da se mogoče obnaša drugače tudi zaradi prijatelja ali karkoli in se obupno trudim da mu ne težim,vendar pa me tak odnos počasi ubija.Ne vem več kaj naj storim
Kadarkoli se poskušam z njim normalno pogovorit izpadem tečna,že od nekdaj se o težavah ne mara pogovarjati in zato niti ne silim vanj.Ne želim ga izgubiti saj mi veliko pomeni in mi je z njim lepo,po drugi strani pa sem začela dvomiti v to koliko mu v resnici pomenim sama in sem začela izgubljati na samozavesti... Zanima me vaše mnenje,kaj bi vi storili na mojem mestu?Mislite da sem le paranoična in otročja in bi morala na vse skupaj gledati na drugačen način?Ali pa se po nepotrebnem mučim in bi bilo bolje da se speljem še predno bom še bolj prizadeta?
Hvaležna bom za kakršnokoli mnenje,saj sama res ne vem več kaj naj si mislim ali naredim...