Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Beyonce ima v bistvu idealno postavo, k obline morjo bit. :cool:

Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge :lol: , velik podbradek....
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Aloha napisal/-a:Mnja, tipi res ne marajo pretirano suhih žensk, lih tko pa ne marajo zašpehanih :D ...

Men ma recimo hud geštel "frekls" iz Losta, je suha, ne preveč, pa mišic ma lih prou (js bi dodala še mal bl izrazite trebušne :D ):

Slika

meni pa njena postava ni všeč. preveč moška mi deluje. lep mi je raven trebušček z malo mišicami, amapk ona pa ma preveč.- niti na ostalih slikah in v seriji mi ni všeč.

ženska more met obline, da se ve da je ženska.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Uf neki tacga je tud men popolna postava..mislm ona je super. Drgač sm pa jz bolj za >model< postave, torej kokr ta zgod sam brez mišic :D like this :
Slika
Slika
Slika

Ubijam za tako telo :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Aloha napisal/-a:
Js mam (sveže zmerjeno) ITM 19.5, kar je kao (pre?)suho, kar pa js gotou nism.

ITM med 18 in 25 je normalen.

vse ostalo v tej temi je pa brezveze komentirat. nekomu se zdi beyonce debela, za nekoga je pa njena postava idealna. in ne glede na to, kaj napišeš, se bo vedno 5 ljudi nate spravilo, ker kao nekoga žališ in kritiziraš druge kljub lastni nepopolnosti. klinc, grem raje nazaj v politiko :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Eh ma ta ITM je bedn...če maš recimo 160/47 kg si kao fuuul podhranjen...če maš pa 160/55 si pa glih normaln...ta izračun je preživet.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

***Ally*** napisal/-a:* ful debele ženske so pač one ko je sam ena gmota špeha ala Roseanne

* močne ženske so lahko tudi ful mišičaste, kake športnice, recimo Petra Majdič, pa tudi druge, Beyonce, Špela Grošelj...lahko se tudi ful gibajo pa majo pač malo nesreče z genetiko

* postavne ženske so Evangeline Lilly, ker je ravno zgoraj slika, Nicole Scherzinger, pa tudi take ko majo malo več oblin, recimo Hillary Duff

* presuhe ženske so mi recimo Calista Flockhart, Amy Winehouse, Nicole Richie...skratka take, ki nimajo več osnovnih ženskih oblin in jim vsaka kost gleda ven

Ja, jaz imam tudi eno podobno razporeditev. (čeprav bi kako ime drugam razvrstila) S tem, da mi je čisto osebno najbolj všeč postava nekje med 2. in 3. skupino.
Beyonce mi ima čisto v redu postavo in ne bi nikoli rekla, da je debela. Moj ideal, ki se ga zdajle ravno spomnim, pa je Kate Winslet v Titaniku. Neverjetno seksi ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Julia, ITM, k sm ga js omenla, je preračunan po tabeli, k ni potegnena z neta in je zmerjen tut na podlagi mišične mase/maščobe, ne sam kilaže. Če bi snela mišice, bi mela prec par kil mnj, kar bi že padl v švoh območje.

In ja, ITM zračunan sam glede na kile in višino je zlo ohlapn, kr je razpon kilaže, k spada v neko območje lahko ogromen. Kar pa men več ni ena in ista "postava".

Ally, Petra Majdič se teb zdi močna?! In v isti skupini z Grošljevo? :eek: Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Petra Majdič je za moje kriterije prav vitka. Grošljeve je malo več skupaj (ampak pri meni še ni v kategoriji debelih :wink: ), je pa vsekakor fit ... ko sem jo videla plesat in napravit špago :eek: jaz tega pri svojem ITM pod 21 ne spravim skupaj ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Aloha napisal/-a:Ally, Petra Majdič se teb zdi močna?! In v isti skupini z Grošljevo? :eek: Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm :D .

Da bi ti bilo videti, kako pihne, bi bila drugače govorila :rofl:

Špago pa je še nedavno nazaj naredila moja t.i. tašča, ki ma cca 30 kg več, kot js...tko da to ni merodajno :wink:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

shiva* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Mnja, tipi res ne marajo pretirano suhih žensk, lih tko pa ne marajo zašpehanih :D ...

Men ma recimo hud geštel "frekls" iz Losta, je suha, ne preveč, pa mišic ma lih prou (js bi dodala še mal bl izrazite trebušne :D ):

Slika

meni pa njena postava ni všeč. preveč moška mi deluje. lep mi je raven trebušček z malo mišicami, amapk ona pa ma preveč.- niti na ostalih slikah in v seriji mi ni všeč.

ženska more met obline, da se ve da je ženska.

uh fuj.. čisto preveč preveč mišic.. še posebej na rokah... jaz sem bolj za postavo: raven trebuh, joške, ki pašejo na postavo, ne prevelike, ne premajhne... rit da majo dedi kaj prijet, in pa roke, ne tisto, da maščoba dol visi, niti ne tiste mišice....

ona manekenka na slikah Kittykiss pa mi je absolutno presuha.... ful ji kolki ven štrlijo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

JA itak bo vsaka verjetno zagovarjala skupino,v katero sama pade....
Jaz mam bolj Ally mcbeal tip postave,ampak z več joški,to je pa tud skorda vse kar me loči od nje. In bom zagovarjala suhice. ampak meni je tud beyonce (okej,tm k je že res obilna niti ne,ampak une slike ko jo je mal manj skupaj) lepa,ker ima joške,rit...neki za prjet. JSt mam bolj mal,se bolj kosti obira :D...Pa sem vseen kar zadovoljna sama s sabo.
Čeprav se mi beyonce ne zdi debela ne bi želela imet njene postave,niti postave od špele grošelj,ali bilokatere take...če bi se že malo poredila,bi z veseljem padla v scarlet johanssen skupino :)

Debela ženska je zame zavaljena špehnata baba s podbradkom,al pa veliko špehasto ritjo,neproporcionalnimi stegni....pol je pa vmes verzija..
Debela/močna...Pa to tud že vidiš.
Potem so srednje suhice
in suhice.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Smetka_ napisal/-a:JA itak bo vsaka verjetno zagovarjala skupino,v katero sama pade....

Sama padem k Scarlet z manj joški ali pa Beyonce na srednjih slikcah :wink: pa bi prej zagovarjala frekls, ker mi je fajn, da ma mišičke definirane, sploh na rokah, ker mi je to :love: , sam res bi ji pa mal bokcov dodala, ker brez njih je tko preveč fantovska.

Hvala bogu imajo pa vsake oči svojga malarja, tko da se za vsak okus kej najde :P
pa fantje po moje manj analizirajo kot me, pr njih grejo skupine bolj v smislu šlang pa ne šlang, me mamo pa športne pa srednje pa močnejše natrenirane pa bla bla bla... u glavnem, vsaj zase lahk rečem, da kompliciram sto na uro :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Zame je debela tista ženska, kateri njena debelost že ogroža (resno) njeno zdravje.

Špela Grošelj mi je pač mal močnejša, ženska z oblinam.

Glede kaj je pa meni idealno postava se bi pa vse sam zgrožale. :D Tko, da o tem kdaj drugič ...
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

tor napisal/-a:Beyonce ima v bistvu idealno postavo, k obline morjo bit. :cool:

Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge :lol: , velik podbradek....

Boljš ne bi mogel povedat :biggthumpup: .

In js če bi vidla žensko s postavo kot jo ima Beyonce na bazenu ne bi rekla da je debela.Je pač mal močnejše postave, ampak ni debela.Se mi zdi ženska s takšno postavo veliko bolj sexy kot pa kakšna presušena manekenka.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

meni ima beyonce dobro postavo, samo malo je majhna. Ampak vseeno se mi nezdi niti malo debela. in zgleda tudi moskim ni :P

in npr. Špela Grošelj...ona ima mocnejso postavo? :?: men ma lepo, tapravo zensko postavo.

Tista iz losta, ki jo je ena prej prlepla, in se ena na tej strani, so mi zelo presuhe. Nic oblin, cisto ravne. Kot moski :roll:
Odgovori