Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge

Aloha napisal/-a:
Js mam (sveže zmerjeno) ITM 19.5, kar je kao (pre?)suho, kar pa js gotou nism.
***Ally*** napisal/-a:* ful debele ženske so pač one ko je sam ena gmota špeha ala Roseanne
* močne ženske so lahko tudi ful mišičaste, kake športnice, recimo Petra Majdič, pa tudi druge, Beyonce, Špela Grošelj...lahko se tudi ful gibajo pa majo pač malo nesreče z genetiko
* postavne ženske so Evangeline Lilly, ker je ravno zgoraj slika, Nicole Scherzinger, pa tudi take ko majo malo več oblin, recimo Hillary Duff
* presuhe ženske so mi recimo Calista Flockhart, Amy Winehouse, Nicole Richie...skratka take, ki nimajo več osnovnih ženskih oblin in jim vsaka kost gleda ven
Aloha napisal/-a:Ally, Petra Majdič se teb zdi močna?! In v isti skupini z Grošljevo?Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm
.
shiva* napisal/-a:
meni pa njena postava ni všeč. preveč moška mi deluje. lep mi je raven trebušček z malo mišicami, amapk ona pa ma preveč.- niti na ostalih slikah in v seriji mi ni všeč.
ženska more met obline, da se ve da je ženska.
Smetka_ napisal/-a:JA itak bo vsaka verjetno zagovarjala skupino,v katero sama pade....
tor napisal/-a:Beyonce ima v bistvu idealno postavo, k obline morjo bit.![]()
Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge, velik podbradek....